פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
אורז מלא עם צנוברים גזר ובצל בטיבול צהוב       מאת: שרון מור


מספר מנות: 3 מנות
      קטגוריה: אורז, דיאטטי, מיוחדים, מאכלי בריאות


 הקדמה
מנה טעימה להפליא לסוג דם O
מהי דיאטה לפי סוג דם?
דיאטות רבות קיימות אולם תמיד יש שמצליחים להפחית במשקלם ויש שמצבם לא משתפר.
מאחר והדם הוא המקור הבסיסי לתזונת הגוף, ובהשראת הפתגם " מזונו של אדם אחד הוא רעל לאדם אחר". סוג הדם שלך הוא תכנית אב גנטית רבת עוצמה, המגדירה אותך בדיוק כמו ה DNA שלך.
אם תשתמש בתכנית האישית של סוג הדם שלך כנקודת מוצא לאכילה ולחיים בכלל תשתפר בריאותך באופן טבעי, תגיע למשקלך האידיאלי ותאט תהליכי הזדקנות
 החומרים הדרושים
חומרים ל- 3 מנות כל מנה 130 קלוריות.
כוס אורז מלא
2 גזרים מגורדים בפומפיה
2 כפות שמן זית
חצי כפית כורכום
כפית מלח גס
כף צנוברים
2 כוסות מים רותחים
 אופן ההכנה
סיר גדול להבה בינונית שמן זית מוסיפים המלח והכורכום ואז את הגזר ואת הצנוברים. מוסיפים את האורז מערבבים עוד דקה עם כף עץ ואז מוסיפים את המים, כאשר התבשיל מתחיל לבעבע מעבירים לאש נמוכה ומכסים את הסיר, ממשיכים לבשל עוד 20-22 דקות,מכבים את האש ולא פותחים את הסיר במשך 10 דקות (לא חובה).


 הערות
חומרים ל-  3 מנות  כל מנה 130 קלוריות.
מקור:שרון מור
 מוגש מאת
שרון מור

בתאריך 26/05/07

14 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 5637מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 4מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
Nofar3000: לא מוסיפים לאורז המלא שום תבלין לפני שמבשלים אותו!!! את המתכון הבסיסי הבא לקחתי מאתר "על השולחן": + שוטפים את האורז המלא ומשרים בקערת מים. אחרי כמה שעות מחליפים את המים. משרים לפחות 3 שעות ועד יממה. אחר כך כדאי לסנן את האורז, ואז אפשר לשמור אותו עוד יומיים במקרר. + מכניסים את האורז לסיר נירוסטה, מכסים במים ומוסיפים עוד טיפה מים (בסיר ממוצע זה יהיה 4 כוסות מים ל-4 כוסות אורז). מרתיחים על אש גבוהה אגב ערבוב מזדמן, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כך חצי שעה, בערך. משאירים בסיר עוד 10 דקות לפני שמוסיפים טעם, כלומר: עד רגע זה לא נוכח שם שום תבלין, ובייחוד לא מלח. רק לאחר מכן אפשר להוסיף תבלינים וטעם. http://www.hashulchan.co.il/_Recipes/Recipe.asp?CategoryID=107&ArticleID=8930
22/07/2007 23:40


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר