פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
אורז מלא עם בטטה ופלפל אדום       מאת: ronitd


      קטגוריה: אורז, מאכלי בריאות

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
 החומרים הדרושים
1 כוס אורז מלא
1 בטטה קטנה קלופה וחתוכה לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
2 כוסות מים
 אופן ההכנה
להשרות את האורז כשעתיים במים, לשטוף ולסנן.

לטגן בצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את השום ולערבב כחצי דקה להוסיף בטטה ופלפל אדום
לערבב מספר דקות יחד.

להוסיף את האורז , הפטרוזיליה והתבלינים לערבב ולהוסיף מים, להביא לרתיחה ראשונה בסיר
מכוסה חלקית, להנמיך לאש בינונית ולהמשיך לבשל כ-45 דקות עד שהמים נספגים באורז.




 הערות

 מוגש מאת
ronitd

בתאריך 19/01/09

267 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי

המטבח האיטלקי
לחמים ולחמניות
מאכלי עדות
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מנות עיקריות
מתכוני חגים
סלטים
ספר עוגות ועוגיות
ספר המרקים
ספר הפשטידות
קינוחים
תוספות

סך הכל צפיות: 6813מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 2מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 3 התגובות
avatar
ronitd: אפשר בהחלט להוסיף את הפטרוזיליה בגמר הבישול .הילדים שלי לא כל-כך אוהבים להרגיש את עשבי התיבול. לכן הוספתי בשלב מוקדם.
04/02/2009 11:13
avatar
קיבי: ממליץ מאוד. היום אני מכין אותו בפעם השנייה.
24/07/2009 08:56


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר