פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
קציצות עוף עם תרד       מאת: גן-עדן


מספר מנות: 5
זמן הכנה: שעה כולל בישול
      קטגוריה: קציצות, צעד אחר צעד

סגנון: ישראלי (1405 מתכונים ישראליים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
 הקדמה
מתכון שמצאתי באינטרנט, עשיתי ישר כפול, רק עם תרד (שתי קופסאות עלים שטופים מהסופר). נרשמה התעלפות.
 החומרים הדרושים
לקציצות העוף:

6 עלי מנגולד, קצוצים גס וללא הגבעולים
1 כוס עלי תרד, קצוצים גס
2 כפות שמן זית
500 גרם בשר פרגיות טחון, ללא עור (גם חזה עוף עובד נפלא)
צרור פטרוזיליה
1 בצל בינוני, קצוץ דק
1 תפוח אדמה בינוני, מגורר היטב בפומפייה גסה
2 ביצים
1 שן שום, כתושה
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
מלח שולחן
פלפל שחור
לרוטב:

1 מיץ מלימון טרי בינוני
4 כוסות מים
3 גבעולי סלרי, קצוצים
1 כף בזיליקום טרי, קצוץ דק
1 כף פטרוזיליה, קצוצה
1 כפית כוסברה, קצוצה
1 כפית קצח
1 כפית שומשום
? כפית כורכום
2 שיני שום, כתושות
1 כפית מלח
קורט פלפל לבן
1 כף קורנפלור
לרוטב:

1 מיץ מלימון טרי בינוני
4 כוסות מים
3 גבעולי סלרי, קצוצים
1 כף בזיליקום טרי, קצוץ דק
1 כף פטרוזיליה, קצוצה
1 כפית כוסברה, קצוצה
1 כפית קצח
1 כפית שומשום
? כפית כורכום
2 שיני שום, כתושות
1 כפית מלח
קורט פלפל לבן
1 כף קורנפלור

לרוטב:

1 מיץ מלימון טרי בינוני
4 כוסות מים
3 גבעולי סלרי, קצוצים
1 כף בזיליקום טרי, קצוץ דק
1 כף פטרוזיליה, קצוצה
1 כפית כוסברה, קצוצה
1 כפית קצח
1 כפית שומשום
? כפית כורכום
2 שיני שום, כתושות
1 כפית מלח
קורט פלפל לבן
1 כף קורנפלור
 אופן ההכנה
במחבת גדולה על אש בינונית מקפיצים את המנגולד והתרד הקצוצים בשמן הזית, עד אשר הם מתרככים מעט (3-4 דקות).
מורידים מן האש ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב.
יוצרים קציצות בינוניות מן התערובת ומניחים על מגש.
בסיר רחב או מחבת גדולה ועמוקה מבשלים את כל מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומנמחים את האש ללהבה נמוכה.
מכניסים את הקציצות אל הרוטב ומבשלים כ-20 דקות ללא מכסה.
מורידים מן האש, מערבבים מעט בעדינות בעזרת כף עץ ומגישים.



מקור:שף מאיר רוזנברג מלון רימונים
 מוגש מאת
גן-עדן

בתאריך 26/05/16

156 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 1731מתחילת השבוע: 23
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר