פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
קציצות דגים (נסיכת הנילוס +טונה במים)       מאת: amitsur


מספר מנות: כ-7 מנות (2 יח' במנה)
זמן הכנה: כ-½ שעה
זמן בישול/אפיה: כ-½ שעה
      קטגוריה: דגים, צעד אחר צעד

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: טיגון
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
קציצות דגים (נסיכת הנילוס +טונה במים)
 הקדמה
קציצות מעודנות עם חמיצות קלה לאזון הריח הידוע של הדגים. השלוב של טונה ונסיכת הנילוס
יוצר איזון נעים מבחינת הטעמים.
 החומרים הדרושים
500 גרם נסיכת הנילוס (קפוא)
1 קופסא טונה במים
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות שמיר קצוץ
1 כף תערובת תיבול לדג ,( טעם וריח "קרנבל של טעמים")
2 ביצים
 אופן ההכנה
להפשיר את הדג (נסיכת הנילוס) כך שאפשר יהיה לחתוך אותו . לטחון את הדג.
לפתוח קופסת הטונה במים , לסנן ולפורר.
להוסיף לתערובת הדג הטחון.
להוסיף שאר החומרים והביצים וללוש לתערובת אחידה.
ליצור קציצות בידיים רטובות (כ-15 יחידות) לטגן בשמן קנולה
על אש בינונית כ-4 דקות מכל צד.
בתיאבון!



מקור:מקורי
 מוגש מאת
amitsur

בתאריך 22/09/16

719 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 1359מתחילת השבוע: 4
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר