פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
אגדאשי טופו       מאת: dylam


מספר מנות: 4
זמן הכנה: עד 10 דקות
זמן בישול/אפיה: עד 20 דקות
      קטגוריה: צמחוני, מיוחדים, מאכלי בריאות

סגנון: יפני (70 מתכונים יפניים)
אופן ההכנה: טיגון
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן

התאמת יין לאוכל: צ'ויה - שיכר שזיפים יפני
 הקדמה
אחד הדברים המעולים
 החומרים הדרושים
300 גרם טופו מנוקז מנוזלים
3 כפות עמילן טפיוקה או עמילן תירס
שמן לטיגון
לרוטב:
שלושת רבעי כוס דאשי (ע"ע)
2 כפות מירין
2 כפות רוטב סויה יפני
2 פטריות שיטאקי מושרות וקצוצות
להגשה:
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
 אופן ההכנה
חותכים את הטופו לקוביות בגודל אחיד (גדול או קטן לפי שיקולכם). מרתיחים את חומרי הרוטב יחד ושומרים לם עד להגשה. מחממים שמן לטיגון עמוק. מצפים את הטופו בעמילן הטפיוקה ומנעקים מעודפים. מטגנים בשמן העמוק עד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מניחים את קוביות הטופו בצלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב ומקשטים בבצל הירוק.



מקור:אורלי פלאי רובינשטיין - "על השולחן", ע"פ בועז מאירי ממסעדת סאקורה ומתוך "ששת במזרח הרחוק"
 מוגש מאת
dylam

בתאריך 16/10/06

1310 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 4407מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 1מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר