פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
קובה במיה       מאת: mellow


      קטגוריה: בשר

סגנון: עירקי (173 מתכונים עירקיים)
סוג מנה: מנה עיקרית
 החומרים הדרושים
לבצק:
2 כוסות סולת
2 כפיות מלח
מים

למילוי:
4 כפות שמן
500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
1 כפית בהרט לקובה (תערובת תבלינים עיראקית)
4 כפות פטרוזיליה קצוצה דק

לרוטב:
4 כפות שמן
1 בצל קצוץ דק
1 כפית בהרט
6 עגבניות בשלות קצוצות דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי קילו במיה שטופה ומנוקה (אפשר קפואה)
 אופן ההכנה
מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את הסולת והמלח, מוסיפים מים בהדרגה תוך ערבוב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה. מכסים ומקררים כשעה.
מכינים את המילוי: מטגנים את הבצל והבהרט בשמן. כשהבצל רך ושקוף מוסיפים את הבשר, מלח ופלפל ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא שחום. מוציאים לקערה, מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מניחים במקרר.
מילוי הקובה: צובטים מהבצק כדורים קטנים. יוצרים בעזרת ידיים רטובות גומות רחבות בקובה, ממלאים בתערובת הבשר, סוגרים ומהדקים. מגלגלים לכדור יפה. כך עושים עם כל הכמות.
מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל והבהרט בשמן, וכשהבצל רך, מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים חצי כוס מים ומערבבים.

בישול הקובה: מכניסים את הקובה לרוטב, מכסים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה



 מוגש מאת
mellow

בתאריך 28/02/04

112 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 139907מתחילת השבוע: 12
בחרו למועדפים שלהם: 29מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 3 התגובות
avatar
beezy: לילוש מאמי, לפני שמוסיפים חצי כום מים ואחרי שהוספת את העגבניות, זה המקום לבמיה. אין שום צורך WHATSOEVER לבשל את הבשר לפני שממלאים את הקובות. פשוט מוסיפים לתבשיל ביחד גם את הקובות, וזהו. אפשר גם להקפיא את הקובות ולהשתמש אח"כ, רק להוסיף לסיר, אין צורך להפשיר.
27/12/2005 14:30
avatar
שרונית: הכנתי את הקובה במיה ולדעתי לדעת בני המשפחה שלי התבשיל היה מעולה. מקווה שיש לך עוד מתכונים טעימים. שרונית
27/11/2008 20:02


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר