פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
קדרת עוף עם פטריות ובצלים       מאת: mellow


זמן הכנה: 25 דקות
      קטגוריה: תבשילי קדרה


רמת קושי: קל
סוג מנה: מנה עיקרית
 החומרים הדרושים
60 גרם ללא הקליפה וחתוך לרצועות של 1 ס
12 בצלי פנינה או בצלים לכבישה
זר עשבי תבלין טריים
80 גרם חמאה ללא מלח
1.5 ק עוף מחולק ל-8 חתיכות
פטרוזליה טרייה קצוצה לקישוט
100 גרם פטריות שמפיניון מחולקות לרבעים או שלמות אם הן קטנות
600 מ ציר עןף
30 גרם קמח לבן
100 גרם חזה אווז
 אופן ההכנה
1.מחממים תנור מראש ל-170 מעלות צלסיוס.
מכניסים את הבצל לסיר קטן עם רצועות חזה אווז, מכסים במים קרים ומרתיחים.
מסננים ושוטפים במים קרים.
ממיסים 60 גרם מהחמאה,בקדרה חסינת אש בקיבולת של 2.5 ליטר.
מוסיפים את חתיכות העוף,בקבוצות קטנות כשצד העור כלפי מטה ומטגנים משך 10 דקות או עד שמשחימים היטב.
מוציאים מן הסיר וטופחים במגבות נייר לספיגת השומן.

2.מוציאים את השומן המיותר מן הקדרה,משאירים כ-2 כפות ומוסיפים את חזה האווז,הבצלים והפטריות.
מטגנים כ-3 דקות או עד שמשחים קלות ומוציאים מן הקדרה.
ממיסים את שאר החמאה בקדרה,מוסיפים את הקמח ובוחשים בעזרת כף עץ,תוך קירצוף תחתית הקדרה.
מבשלים משך 3 דקות או עד שמזהיב קלות.
מוסיפים בהדרגה את ציר העוף ובוחשים ללא הפסקה עד שמתקבל רוטב חלק.
להקפיד לא להרתיח.

3.מחזירים את העוף לסיר שבו נמצא זר עשבי התיבול,מתבלים במלח ופלפל,מניחים את חזה האווזהבצל,והפטריות מעל.
מביאים לידי רתיחה,מכסים וממשיכים לבשל במשך 45 דקות,או עד שהעוף נמצא רך בדקירת מזלג והנוזלים צלולים,לא ורודים.

4.מעבירים את העוף לכלי הגשה.
בעזרת כף מחורצת שולים את חזה האווז והירקות ומפזרים מעל לעוף.
מכסים כדי לשמור על החום אם נחוץ.
מרתיחים את הרוטב עד שיגיע לדרגת סמיכות של סירופ.
מתבלים את הרוטב ויוצקים על העוף מפזרים מעל את הפטרוזליה ומגישים בלוויית אורז,פסטה,כופתאות או תפוחי אדמה מבושלים.



מקור:סטימצקי
 מוגש מאת
mellow

בתאריך 30/11/99

112 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 89108מתחילת השבוע: 18
בחרו למועדפים שלהם: 5מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
malii: בקר, מה נשמע? מה זה 60ג' 1 0 מלי
21/08/2006 07:53
avatar
lahv: מאחר וכותב המתכון לא משיב למלי ששאלה מה זה 60 ג'.השאלה נשאלת את אחד ,לפחות מנותני הציונים או מאלה שבחרו למועדפים.
02/11/2007 11:49


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר