פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
פחזניות במילוי קרם ווניל       מאת: dylam


מספר מנות: 30
זמן הכנה: 10-15 דקות
זמן בישול/אפיה: עד שעה
      קטגוריה: עוגיות וביסקויטים, גבינות

סגנון: ישראלי (1405 מתכונים ישראליים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: קינוח
סוג מטבח: חלבי
כשר: כן
פחזניות במילוי קרם ווניל
 החומרים הדרושים
1 כוס קמח מנופה
½ כפית מלח
100 גרם מרגרינה
1 כוס מים רותחים
4 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 שקית אינסטנט פודינג ווניל
 אופן ההכנה
בסיר קטן מחממים את המרגרינה והמים הרותחים עד שכל המרגרינה נמסה. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים בקמח והבצק ברך שנוצר נפרד מדפנות הסיר. מצננים. מעבירים לקערה ומקציפים תוך כדי הוספת הביצים בהדרגה עד לקבלת בצק דליל יחסית אך לא נוזלי. בעזרת מזלף מזליפים על תבנית אפייה צורות של פחזניות במרווחים אחד מהשני. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך עד 10 דקות. אם יש צורך חוזרים על פעולת ההזלפה בתבנית נוספת עד שנגמר הבצק.
מקציפים בקערה את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג והחלב לקבלת קרם אחיד ונוקשה. ממלאים את הפחזניות בעזרת מזלף או על ידי יצירת חתך עם סכין במרכז הפחזניה.
מגישים קר.



 הערות

אם התערובת דלילה מדי אז יש להוסיף קמח. בעקרון, אם משתמשי בביצים מספר 1 אז על כמות כפולה של פחזניות יש, בדרך כלל, להוריד ביצה אחת.


יש להקפיד שהבצק בסיר יפרד מהדפנות בקלות וכי לא יישארו בו גושי קמח. כמו כן, יש לוודא כי הבצק מצונן קלות לפני הוספת הביצים.

 מוגש מאת
dylam

בתאריך 18/11/04

1310 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 46389מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 39מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 5 התגובות
avatar
dylam: ממש ממש אין צורך באבקת אפיה. שימי לב גם שלא יוצא מתוק (המילוי מתוק) ולכן ניתן להשתמש גם במילוי בשרי מלוח, למשל.
11/11/2007 06:16
avatar
רויטל כהן: תודה רבה אני אנסה ואכתוב איך יצא
12/11/2007 19:18


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר