פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
גולש מרוקאי הונגרי של שגב משה       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


מספר מנות: 6-8
זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול/אפיה: 3 שעות
      קטגוריה: בשר, תבשילי קדרה, מיוחדים, צעד אחר צעד, מאכלי עדות, מאכלים לשבת

סגנון: מרוקאי (308 מתכונים מרוקאיים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן

התאמת יין לאוכל: יין אדום יבש
גולש מרוקאי הונגרי של שגב משה
 הקדמה
גולש הונגרי בסגנון מרוקאי מדהים
 החומרים הדרושים
1/2 כוס שמן זית
6 בצלים חתוכים לטבעות
6 גזרים חתוכים לטבעות
15 שיני שום קלופות
5 עגבניות קלופות ומחולקות לרבעים
4 גבעולי סלרי עלים קצוץ
2 צרורות פטרויזליה קצוצה גס
4 כפות פפריקה מתוקה
4 כפות רסק עגבניות
1/2 כף פפריקה חריפה
1 פלפל חריף קצוץ דק (לא חובה)
2 כפיות שטוחות מלח
6 עצמות מח
1.5 קילו בשר שריר או צוואר חתוך לקוביות ס"מ 2X2
1 כוס יין אדום יבש
למישרה הבשר:
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כמון
2 כפות שמן זית
 אופן ההכנה
1.בסיר גדול עם רבע כוס שמן זית מטגנים את הבצל עד שקיפות
2.מוסיפים את הגזר ומטגנים יחדיו עוד 3 דקות ומערבבים
3.מוסיפים את הפפריקות המלח והפלפל החריף ומערבבים היטב כדקה
4.מוסיפים את עצמות המח ומערבבים.
5.מוסיפים את הבשר עם המישרה ומערבבים
6.מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב
7. מוסיפים את העגבניות והסלרי ומקפלים לתבשיל
8.מוסיפים כליטר מים עד גובה התבשיל וכוס יין ומקפלים
9.לאחר כ 3 שעות לערך כשהבשר רך מוסיפים 1/4 כוס שמן זית והפטרוזיליה ומקפלים
לתבשיל ומבשלים כ 3 דקות נוספות
מישרה בשר
בקערה מערבבים את הבשר עם חומרי המישרה ומעסים היטב מכסים בניילון נצמד
ומכניסים למקרר לשעתיים




 הערות

מקור:השף שגב משה
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 24/06/09

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 39479מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 3 התגובות
avatar
משתמש אנונימי: מתי להוסיף את השום?
24/06/2010 22:44
avatar
משתמש אנונימי: לפני הוספת עצמות המח
24/06/2010 23:44


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר