פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
פינידו - לחמניות גבינה       מאת: yafa


זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפיה: כ- 30 דקות
      קטגוריה: לחמים ולחמניות, מאפים מלוחים

סגנון: בולגרי (73 מתכונים בולגריים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: תוספת
סוג מטבח: חלבי
כשר: כן
פינידו - לחמניות גבינה
 הקדמה
לחמניות ממוצא בולגרי שמורכבות מבצק שמרים וגבינות,
המתכון רץ במשפחה מדור לדור בהצלחה רבה.
 החומרים הדרושים
½4 כוסות קמח לתבנית בינונית ו- 5 כוסות לתבנית גדולה.
2 כוסות מים (ל- ½4 כוסות קמח) .
ו- ¼2 כוסות מים (ל- 5 כוסות קמח).
½ חבילת שמרית.
100 גרם חמאה.
2 כפיות מחוקות מלח.
200 גר' גבינה בולגרית.
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת.
1 חבילת קוטג'.
מס' גרגירי סוכר.
 אופן ההכנה
שמים את הקמח בקערה.
יוצרים גומה בקמח.
לשים את השמרים בגומה עם גרגירי הסוכר.
מסביב לגומה מפזרים את המלח (שלא יגע בשמרים).
מוסיפים לסירוגין את המים בתוך הגומה ולשים לבצק אחיד!
מוסיפים את הקוטג' והגבינה הבולגרית ולשים שנית לבצק אחיד.

משמנים תבנית בחמאה, משטחים בה את הבצק, ומתפיחים במשך שעתיים שלש. מפזרים מספר טיפות שמן רגיל באופן שווה מעל הבצק .חותכים לריבועים שווים בגודל הרצוי ,מפזרים את הגבינה המגוררת . מפזרים את החמאה באופן שווה על כל התבנית, מעל הבצק.
.

אופים למשך כ- 30 דקות ב-180°c. עד להזהבה.
לאחר שמוציאים מהתנור, חותכים לריבועים לפי הסימונים, ומגישים חם.



 הערות

ניתן להקפאה.


 

מקור:עצמי (בולגרי אסלי)
 מוגש מאת
yafa

בתאריך 27/02/04

21 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 70698מתחילת השבוע: 2
בחרו למועדפים שלהם: 81מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 11 התגובות
avatar
דניאלהלאה: שלום האם אפשר להשתמש בשקית שמרים יבשים?
ואם כן מה הכמות?
12/12/2006 22:22
avatar
תמר עירן: לא הבנתי מדוע הפרדת את הקחמת ל- 2 קערות נפרדות. בהמשך אין הסבר על כך. אשמח לקבל תשובה.
תודה, תמר
06/02/2008 13:51


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר