פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
עוף בחרדל ודבש       מאת: Anonymous


מספר מנות: 4
      קטגוריה: מאכלי עוף


אופן ההכנה: צליה
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
 החומרים הדרושים
4 יחידות כרעיים (אפשר להשתמש גם בחזה עוף)
50 גרם חרדל
50 גרם דבש
2 כפיות שום כתוש
תבלין לגריל
כפית אבקת מרק עוף
מעט מים
 אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הדבש החרדל השום אבקת המרק ומעט מים על מנת שהרוטב לא יהיה סמיך.
מניחים במגש נירוסטה (אפשר חד פעמי) את העופות ומורחים את הרוטב עם מברשת.
לאחר שהעוף מרוח יש לפזר מעליו את התבלין לגריל.
כדי להשאיר את העופות במקרר לפני כניסתם לתנור למספר שעות, על מנת שהעופות יספגו את המרינדה.
הכנסה לתנור אפיה לחום 160 מעלות לשעה, לאחר שעה מדליקים בתנור את הגריל להשחמה לעוד 20 דקות.



 מוגש מאת
Anonymous

בתאריך 29/02/04

544 מתכונים נוספים



[ניהול ספר אישי]
סך הכל צפיות: 117085מתחילת השבוע: 4
בחרו למועדפים שלהם: 106מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
ענת42: שלום לך! ברצוני לדעת למה מתכוון המשורר כאשר אומר 50 גרם חרדל! לאיזה כמות מתכוון? לאיזה סוג של חרדל? האם מדובר בתבלין או בחרדל מוכן? וכמו כן, לכמות של הדבש . אנא התיחסו להערה בבקשה.
16/10/2008 21:16


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר