פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
אמפנדס אורגינלי מתכון ארגנטיאי       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


      קטגוריה: מתאבנים, מאכלי עוף, בשר, ירקות, ממולאים, מאכלים לילדים, מיוחדים, מאפים מלוחים, בצקים, מתכוני סבתא

סגנון: ארגנטינאי (76 מתכונים ארגנטינאיים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: בינוני
אמפנדס אורגינלי מתכון ארגנטיאי
 הקדמה
אמפנדס מתכון ארגנטינאי
כיסונים אפויים ממולאים כדבאי הריר הריר נוטף מהמחשבה
על נגיסה הראשונה
 מתכון וידאו
 החומרים הדרושים
לבצק:
1 ק"ג קמח
200 גר' מרגרינה
3/4 1 כוס מים
2 כפיות מלח

למילוי:
5 בצלים קצוץ דק
1 צרור בצל ירוק
1 כפית פלפל לבן
1 אבקת צילי
1 כף אורגנו
1 כף פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
400 גר' עגבניות מרוסקות
1 ק"ג בשר טחון
3 ביצים קשות, חתוכות גס
100 גר' טבעות זיתים ירוקים

להברשה: 1 ביצה טרופה

 אופן ההכנה
אופן ההכנה
שלב א': הבצק

1 . שופכים את הקמח לקערה גדולה. יוצרים גומה במרכז, מוסיפים את
המרגרינהומערבבים.

2 . מוסיפים את המים והמלח בהדרגה ובאיטיות ומעבדים עד לקבלת בצק
לח ורך.

3 . מכסים את הבצק ומניחים בטמפרטורת החדר.

שלב ב': המילוי

1 . מטגנים את הבצלים ומתבלים בפלפל לבן, פלפל חריף, אורגנו,
את הפפריקה המתוקה ומלח.

2 . מוסיפים את העגבניות המרוסקות.

3 . מבשלים על אש גבוהה במשך כשלוש דקות ומוסיפים את הבשר.

4 . מוסיפים את הביצים הקשות וטבעות הזיתים ומערבבים.
מצננים.

5 . מרדדים את הבצק. בעזרת כלי עגול בעל פתח רחב יוצרים עיגולים
בקוטר של כ- 12 ס"מ ובעובי של כ- 2 מ"מ.

6 . במרכז כל עיגול מניחים ככף וחצי מהמילוי, מקפלים לחצי ומהדקים
בעזרת האצבעות.

7 . מסדרים את הכיסונים על תבנית משומנת, מורחים ביצה טרופה ואופים
בתנור בחום בינוני של 180-200 מעלות כעשר דקות.
(ניתן לטגן בשמן עמוק)



 הערות














מקור:המתכון של חורחה
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 18/09/05

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 66107מתחילת השבוע: 27
בחרו למועדפים שלהם: 49מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 14 התגובות
avatar
AVIVAY: האם אפשר להחליף את המרגרינה ב1 כוס שמן?
09/10/2007 14:29
avatar
סיטרין: בעיקרו של דבר, עד כמה שידוע לי, גם בארגנטינה כמו במזרח אירופה שם יש מאפים דומים, משתמשים בחמאה לבצק, אינני יודע איך יתקבל מרקם הבצק עם שמן, לכן תתנסי ותהני, ואם הצליח לך, הודיעי נא ונשמח לשפר ולהנות, תודה
09/10/2007 21:42


2004-2018 © CookShare
האתר נבנה על ידי wpmaster - בניית אתרים
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר