פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
אצבעות שניצל תירס וגבינה צהובה צמחוני (פולנטה)מהמם       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


זמן הכנה: ציק צאק
      קטגוריה: מתאבנים, צמחוני, ירקות, גבינות, אומלטים ולביבות, פיצות, פשטידות חלבי, פשטידות בשרי, תפוחי אדמה, מאכלים לילדים, מיוחדים, מאפים מלוחים, פסח, בצקים, מתכוני סבתא, קציצות, ראש השנה

סגנון: ישראלי (1405 מתכונים ישראליים)
אופן ההכנה: טיגון
רמת קושי: קל
אצבעות שניצל תירס וגבינה צהובה צמחוני  (פולנטה)מהמם
 הקדמה
אצבעות שניצל תירס וגבינה מצופות ומטוגנות מעדן
 מתכון וידאו
 החומרים הדרושים
אצבעות שניצל תירס וגבינה מצופות ומטוגנות
חומרים
250 גרם (חצי חבילה) קמח תירס אינסטנט
1 קופסא גרגירי תירס מסונן או עם הנוזל
(באם השתמשתם בנוזל להפחית מהנוזלים)
1 ליטר מים
1 כפית מלח
1 כף פטרוזליה יבשה או טריה
1/2 כפית כמון
פלפל שחור
50 גרם חמאה/מחמאה
50 גרם גבינה צהובה לא חובה
50 גרם גבינה מלוחה לא חובה


 אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.מרתיחים מים וחמאה בסיר. מוסיפים את קמח התירס בזרימה דקה ומערבבים בכף עץ עד שהקמח נספג. ממשיכים לערבב ומוסיפים את הגבינה הצהובה הגבינה המלוחה ושאר החומרים והתבלינים. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפולנטה מסמיכה.
2.מעבירים את העיסה לתבנית פיירקס או תבנית אינגליש קייק שרופדו בנייר אפיה ושולחים לשעה למקרר עד שזה מתייצב
3.מוציאים מהמקרר הופכים על קרש עבודה וחותכים לאצבעות 3X3 באורך 5 ס"מ
4.מניחים קמח תירס יבש בקערית
5.בקערה ניפרדת בוללים את הביצים
6.מחממים שמן בסיר טיגון עמוק לחום בינוני
7.לוקחים אצבע מניחים בביצה מעבירים לציפוי בקמח התירס
8.מטגנים בשמן עד הזהבה אבל מכיוון שהאצבעות עדינות כדאי לטגן על כף
הטיגון
מדהים מדהים ידידי לאכול כשעוד חם באם לא מספיקים ניתן לחמם אחרי הטיגון
בתנור
ולא לזרוק לסיר




מקור:ניסוי ותהיה
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 24/09/05

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 38939מתחילת השבוע: 52
בחרו למועדפים שלהם: 40מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 4 התגובות
avatar
שוקו: יש מצב לאפות בתנור במקום לטגן?
01/06/2008 20:42
avatar
משתמש אנונימי: זה לא יאומן איך זה נחטף טעים טעים וקל להכנה
16/09/2009 07:52


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר