פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
פשטידת פטריות ובצל       מאת: dylam


מספר מנות: 8
זמן הכנה: חצי שעה
זמן בישול/אפיה: כשעה
      קטגוריה: גבינות, פשטידות חלבי

סגנון: ישראלי (1405 מתכונים ישראליים)
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
 החומרים הדרושים
125 גרם מרגרינה לאפיה ללא מלח (אפשר גם חמאה)
2 כוסות קמח
1.5 כפות מים קרים
רבע כוס יין לבן יבש
רבע כס חלב
3 ביצים
3 בצלים בינוניים פרוסים דק
1 כרישה פרוסה דק
400 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
1 גביע שמנת חמוצה
כף קמח או קורנפלור מדולל
מעט שמן לטיגון
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
רבע כפית אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל שחור
 אופן ההכנה
לשים בקערה 2 כוסות קמח, מים, מרגרינה וביצה אחת עד לקבלת בצק פריך (ניתן להוסיף מעט מלח). שוטחים את הבצק על תבנית פאי (קוטר 24) ודואגים ליצור שוליים אחידים. מטגנים את הבצל והכרישה בשמן במחבת גדולה עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד שתי דקות. מוסיפים את הקמח ולאחר חצי דקה מוסיפים את השמנת, החלב והיין הלבן ומבשלים כחמש דקות ביחד. מוסיפים את אגוז המוסקט, מעט מלח ופלפל שחור וממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים מתאדים. מצננים. לאחר שהתערובת התקררה מוסיפים 2 ביצים ומערבבים היטב.
דואגים לחורר בעזרת מזלג את כל הבצק בתבנית הפאי ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כעשר דקות. אחרי עשר דקות, שופכים את הבלילה על הבצק ומחזירים לתנור לעשר דקות. לאחר עשר דקות מפזרים את הגבינה המגוררת מעל הפשטידה ומחזירים לתנור לעוד כחצי שעה עד ארבעים דקות. מגישים חם.



 מוגש מאת
dylam

בתאריך 07/03/04

1310 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 81368מתחילת השבוע: 2
בחרו למועדפים שלהם: 10מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר