פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
אגרול       מאת: dylam


מספר מנות: 35-40
זמן הכנה: כשעה
זמן בישול/אפיה: כשעה
      קטגוריה: צמחוני, ירקות, מיוחדים

סגנון: סיני (174 מתכונים סיניים)
רמת קושי: בינוני
סוג מנה: ראשונה
 הקדמה
אחד המאכלים הסינים הידועים ביותר, והטעימים ביותר.
 החומרים הדרושים
רבע כרוב פרוס לרצועות דקות
2 גזרים מגוררים
1 חבילה של נבטים
3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות דקות
1 חבילה (בערך 250 גרם) פטריות שמפיניון חתוכות דק
1 פלפל צ'ילי חריף חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום קצוצות דק
1 כפית ג'ינג'ר (זנגביל) חתוך דק
רבע כוס רוטב סויה
כף חומץ
כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
רבע כוס יין אדום מתוק
מעט שמן לטיגון
הרבה שמן לטיגון עמוק
2 חבילות עלים לסיגרים (ניתן למצוא כיום בכל סופר)
 אופן ההכנה
במחבת ווק גדולה מחממים את מעט השמן. לאחר שהשמן רתח (והוא רותח מהר מאד בווק) מוסיפים את השום והג'ינג'ר. לאחר דקה של עירבוב מוסיפים את שאר הירקות למעט הנבטים. מערבבים היטב את הירקות בווק ולאחר כשתי דקות מוסיפים את הסויה, החומץ, רוטב הצ'ילי והיין ומערבבים. לאחר כשתיים שלוש דקות מוסיפים את הנבטים וממשיכים לערבב תוך כדי הבישול עד שמתרכך מעט. מכבים את האש ומשאירים בצד לצינון.
לוקחים עלה בצק אחד שמים בקצהו מעט מתערובת הירקות (ללא נוזלים!!!) ועושים גלגלול אחד כלפי המרכז. לאחר מכן מגלגלים את הקצוות (הימני והשמאלי) פנימה וממשיכים לגלגל את הבצק עם הירקות בפנים עד אליכם (מלמעלה למטה) כך שנוצר מעין גליל עם ירקות בפנים. חוזרים על הפעולה עד שנגמרת מלית הירקות או עד שנגמרים עלי הבצק.
מחממים סיר עם שמן (לטיגון עמוק) ולאחר שהשמן רתח שמים את גלילות הבצק בתוך השמן לטיגון עד להשחמה יפה מכל הכיוונים.
זהירות לשים מספר גלילים בסיר לפי גודלו ובכל אופן לא יותר מ-4 ביחד מחשש שמא ידבקו אחד לשני.
מגישים עם הרוטב המיוחד לאגרול (ע"ע).



 מוגש מאת
dylam

בתאריך 13/03/04

1310 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 108711מתחילת השבוע: 6
בחרו למועדפים שלהם: 31מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 4 התגובות
avatar
shlomit: אנחנו לא אוכלים סרטנים(מטעמי כשרות כמובן), ומה זה אומר שצריך לדעת לעבוד איתם???
28/06/2006 20:38
avatar
dylam: הכוונה כמובן לא היתה לאכילת סרטן ושבירת כשרות אלא רק להסתכל על המתכון ועל צורת העבודה עם דפי האורז. דפי אורז, בניגוד לדפי פילו של סיגרים אינם מתקפלים והם למעשה די קשיחים. במתכון של אגרול הסרטנים תוכלי לראות כיצד לגלגל אותם ולעבוד איתם על אגרול רגיל. בהצלחה!
28/06/2006 20:43


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר