פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
נזיד כפרי לחורף       מאת: dylam


מספר מנות: 6-8
זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול/אפיה: שעה ורבע
      קטגוריה: צמחוני, ירקות, תבשילי קדרה, תפוחי אדמה, דיאטטי

סגנון: איטלקי (734 מתכונים איטלקיים)
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
נזיד כפרי לחורף
 החומרים הדרושים
2 גזרים גדולים קלופים וחתוכים גס
1 בצל גדול חתוך גס
1 כרישה חתוכה גס
½ כרוב חתוך גס
½ כרובית גדולה מופרדת לפרחים
3 עגבניות חתוכות גס
250 גרם פטריות שמפיניון חצויות
¼ כוס שמן תירס
4 כפות רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל
מים חמים
 אופן ההכנה
מערבבים בכלים את רסק העגבניות, המלח, הפלפל, אבקת המרק ומעט מים עד לאחידות. בסיר גדול וגבוה מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים מעט. מוסיפים את שאר הירקות ואת רוטב העגבניות שהכנו. מוסיפים מים חמים עד לכשלושת רבעי הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה.
מגישים חם עם פרוסה עבה של לחם טרי.



 מוגש מאת
dylam

בתאריך 28/08/04

1310 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 37317מתחילת השבוע: 24
בחרו למועדפים שלהם: 22מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
m-smile: להוסיף אבקת מרק עוף זה נקרא צמחוני?
24/12/2004 17:15
avatar
dylam: אבקת פרווה היא צמחונית.
24/12/2004 17:25


2004-2018 © CookShare
האתר נבנה על ידי wpmaster - בניית אתרים
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר