פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
תפוח אדמה אפוי כמו צ'יפס - עם פטנט!!!       מאת: קרנוש


      קטגוריה: ירקות, תפוחי אדמה


אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: תוספת
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
תפוח אדמה אפוי כמו צ
 הקדמה
פטנט לא נורמלי שקיבלתי מחברה חובה לנסות זה פשוט לא יאומן!
 החומרים הדרושים
תפוחי אדמה
שמן זית
מלח פלפל ותבלינים אחרים לפי הטעם ( פפריקה, אבקת שום, רוזמרין וכו')
 אופן ההכנה
שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים, לחתיכות די עבות (תפוח אדמה בינוני יחתך לשמיניות או רבעי פלחים) מערבבים בקערה עם מעט שמן ( בשלב זה אפשר גם שמן בישול רגיל כמו קנולה) מלח פלפל והתבלינים. מכניסים לשקית סופר ומכניסים לפריזר (כן, שמעתם נכון) ל 20 דקות בדיוק! לא פחות ורצוי לא יותר.
כשמוציאים את תפוחי האדמה יש לסנן את המים העודפים להוסיף עוד מעט שמן ( תלוי בכמות תפוחי האדמה) ומסדרים על תבנית אחד אחד. הפלחים חייבים לשבת כל אחד בנפרד על התבנית רצוי גם שהם יפנו לכוון אחד. זה מומלץ להמשך המתכון.
מכניסים לתנור בחום גבוה כ 200 מעלות לכ-10 דקות ולאחר מכן מוציאים את המגש והופכים כל פלח לצד השני. זה נראית הרבה עבודה אבל רק השקעה בכל פלח ופלח תביא את התוצאה האמיתית! מכניסים לתנור לעוד 10 דקות. בשלב זה הפלחים מקבלים צבע שחום יפיפה וצריך להזהר לא לחרוך את הלשון כי זה חם נורא ואי אפשר להתאפק!!!!
שווה מאוד! נסו ותהנו



 הערות


צילום: gilai

 מוגש מאת
קרנוש

בתאריך 22/05/05

5 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 104331מתחילת השבוע: 111
בחרו למועדפים שלהם: 383מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 50 התגובות
avatar
משתמש אנונימי: LAHV - לא הבנת כנראה את רוח דברי "אורח", הוא דווקא יצא כנגד המשמיץ מטה מלפני 3! שנים, ודאג לטרוך ולחזק את ידי כותבת המתכון. קרא שוב.. ובאשר למכון: נראה מבטיח, אנסה ואחזור לכתוב רשמים..
27/11/2009 18:58
avatar
MIRSO: יצא מוצלח מאד
30/09/2010 19:49


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר