פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
" פררו רושה "מעשה ידי בית       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


      קטגוריה: מיוחדים, שוקולד

סגנון: ישראלי (1405 מתכונים ישראליים)
רמת קושי: קל
" פררו רושה "מעשה ידי בית
 הקדמה
פררו רושה מעשה ידי בית
 מתכון וידאו
 החומרים הדרושים
ממרח שוקולד לפי טעמכם, "נוטלה", "עלית", או "השחר"
כמה גביעי גלידה ופלים מרוסקים או קורנפלקס נקי ניתן לרסק
במעבד בפולסים
מעט מים
אגוזי מלך, או לוז - מרוסקים גס ניתן לרסק במעבד בפולסים
 אופן ההכנה
1. מערבבים את ממרח השוקולד עם הוופלים המרוסקים
ומוסיפים מעט מים, אם צריך, להקשחת התערובת.
2. קורצים כדורים בכפית ומגלגלים אותם באגוזים המרוסקים.
3. לוקחים מזטים מנייר ומניחים

ניתן להשרות צימוקים בברנדי לשעה ולהוסיף



מקור:ניסוי ותהיה
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 16/09/05

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 70227מתחילת השבוע: 45
בחרו למועדפים שלהם: 157מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 17 התגובות
avatar
מישאל_פומפיאנסקי: לוקחים את הכדור ומניחים על מנזט הנייר אין צורך להקפיא מוכן לאכילה
17/10/2009 22:18
avatar
מישאל_פומפיאנסקי: לוקחים את הכדור ומניחים על מנזט הנייר אין צורך להקפיא מוכן לאכילה
17/10/2009 22:18


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר