פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
פיצה פצצה       מאת: Anonymous


מספר מנות: 2 פיצות
זמן הכנה: שעה וחצי
זמן בישול/אפיה: 1/2
      קטגוריה: פיצות

סגנון: איטלקי (734 מתכונים איטלקיים)
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
 החומרים הדרושים
לבצק:
1 קילו קמח
1 כף סוכר
1 כפית מלח
2 כוסות מים
שקית אחת שמרים יבשים
רוטב:
4 עגבניות
1/4 כוס שמן זית
1 בצל
4 שיני שום
אורגנו, מלח, פלפל
 אופן ההכנה
מערבבים את כל המוצרים של הבצק עד שנהיה בצק טוב (10-15 דקות) ונותנים לו לתפוח כשעה.(אפשר אחרי 1/2 שעה לתת עוד עירבוב). (להפריד לשני כדורים)
בזמן שהבצק תופח מכינים את הרוטב:
שמים שמן זית במחבת חצי עמוק עם הבצל והשום.. אחרי שנהיה זהוב שמים את העגבניות אחרי שגירדנו אותם בפומפיה.. מוסיפים אורגנו,מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 1/2 שעה על אש נמוכה.
מקררים את הרוטב..
פורסים את שני כדורי הבצק לגודל שרוצים (מתאים לשתי פיצות גדולות) עליהם שופכים את הרוטב ולמעלה מומלץ לשים מוצרלה, ועליה איזה תוספות שרוצים...
ממתינים 1/2 עד 3/4 שעה ובתאבון!!!



 מוגש מאת
Anonymous

בתאריך 12/03/04

544 מתכונים נוספים



[ניהול ספר אישי]
סך הכל צפיות: 83305מתחילת השבוע: 4
בחרו למועדפים שלהם: 65מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 3 התגובות
avatar
tallola: לא ממש הבנתי... שמים את הרוטב ואת הגבינה ומכניסים ל43 שעה בתנור?
14/08/2006 14:47
avatar
tami_bt: זאת פעם ראשונה שאכין בצק. איך מערבבים? באיזה תנאים לתת לו לתפוח?
13/05/2007 08:10


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר