פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
"באונטי" ממתק קוקוס ושוקולד - קטלני       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


מספר מנות: כ20 חיתוכיות
זמן הכנה: 40 דקות (שעיית לילה במקרר)
זמן בישול/אפיה: 20 דקות
      קטגוריה: מתאבנים, עוגיות וביסקויטים, צמחוני, מאכלים לילדים, חנוכה, מיוחדים, פסח, שוקולד, ט"ו בשבט, שבועות, ראש השנה, פורים


אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
סוג מנה: חטיף
סוג מטבח: חלבי
כשר: כן
"באונטי" ממתק קוקוס ושוקולד - קטלני
 הקדמה
באונטי חטיף קוקוס ושוקולד - מדהים במירקמו ומה זה קל להכנה
הילדים והאורחים יחטפו ומיד
 החומרים הדרושים
לקוקוס:
1 כוס סוכר לבן
קמצוץ מלח
1/3 כוס מים
1/3 כפית תמצית וניל
1 קופסא חלב קוקוס
200-250 גרם קוקוס טחון לפתיתים עדינים
(אם הקוקוס לא עדין מספיק אפשר להעביר במעבד מזון)
גנאש:
250 מ"ל שמנת מתוקה 32%
300 גרם שוקולד מריר משובח (השתמשתי בשוקולד 56%)
1 כפית קפה נמס טוב
 אופן ההכנה
הכנת הקוקוס
1. בסיר שמים סוכר מלח ומים ומרתיחים. מבשלים לסירופ עד שמסמיך, אבל לא מזהיב (דרגת כדור רך). מוסיפים את חלב הקוקוס והווניל וממשיכים לבשל בהרתחה עד שמסמיך שנית.
2.מוסיפים את הקוקוס ומבשלים בערבוב מספר דקות. הנקודה שצריך להפסיק לבשל היא שנראה שהקוקוס שמועלה מתחתית הסיר בשעת ערבובו מתחיל להתייבש. (סה"כ זמן הבישול של הקוקוס לקח לי 10 דקות).
3.מעבירים לתבנית בעלת דפנות גבוהות ומשטחים (השתמשתי בתבניות אלומיניום חד פעמית בגודל בינוני קטן). מצננים למשך לילה לפחות מחוץ למקרר. לפני ציפוי השוקולד מעבירים לשעתים למקפיא.
הכנת הגאנש שוקולד
1.בסיר מרתיחים את השמנת. מוסיפים את השוקולד והקפה ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת אחידה וסמיכה. מסירים מהאש. יוצקים על הקוקוס הקפוא, מנערים להוצאת בועות אוויר ומחזירים למקפיא למספר שעות. חותכים לקוביות בגודל 1.5X1.5 ס"מ בעודו קפוא, מסדרים בצלחות הגשה, ושומרים במקרר כשעה לפני ההגשה



 הערות



מקור:sjarjar
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 19/06/06

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 46842מתחילת השבוע: 31
בחרו למועדפים שלהם: 93מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 15 התגובות
avatar
משתמש אנונימי: לתוצאה מלאה עדיף לחכות אבל בהחלט ניתן להחליף בחלב רגיל או עדיף סויה
16/01/2010 21:07
avatar
משתמש אנונימי: זה הדבר הכי טעים בבעולםםםםםםםםם
20/01/2010 17:56


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר