פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
" חריימה " ביתית משובחת       מאת: עוזרד


זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפיה: כ 30 דקות
      קטגוריה: דגים, מתכוני סבתא, מאכלי עדות

סגנון: מרוקאי (308 מתכונים מרוקאיים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
 החומרים הדרושים
רסק מקילו עגבניות מגוררות בפומפיה דקה
2 קילו דג לוקוס פרוס למנות של 200 גרם כל אחת
6 שני שום קלופות וכתושות
2 כפות פפריקה חריפה
כף פפיקה מתוקה
פלפל ירוק חריף קצוץ דק
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כוס כוסברה קצוצה
 אופן ההכנה
בסיר גדול שמים את השמן השום והפלפל חריף והפפריקה מבשלים בחום נמוך תוך עירבוב
כ 5 דקות מוסיפים את העגבניות המים מלח ופלפל ומרתיחים ומבשלים כ 5 דקות
מוסיפים את הדגים והכוסברה ומבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות
ומגישים
בתאבון



מקור:" סבתא "
 מוגש מאת
עוזרד

בתאריך 04/11/06

705 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 29176מתחילת השבוע: 0
בחרו למועדפים שלהם: 59מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 4 התגובות
avatar
anatov: החריימה הוא גם של מרוקאים, ומרוקאים עושים אותו עם הרבה כוסברה וכמון.
02/01/2007 09:03
avatar
עוזרד: בכל אזור המגרב כולל מרוקו תוניס לוב אוכלים חריימה ואף בישראל ולכל אחד יש דרך להכין או להשביח אפילו הטריפוליטאים מגוונים כל אחד בדרכו ולכן הכל פתוח ! דרך אגב ישנם שפים שמוסיפים תבלינים מסוגים שונים שלדעתי אבותינו לא הכירו כלל תודה עוזרד
02/01/2007 14:01


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר