פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
קרם בוואריה       מאת: orit


זמן הכנה: חצי שעה
      קטגוריה: עוגות, מוסים וקרמים, שבועות


אופן ההכנה: ללא בישול
רמת קושי: בינוני
סוג מנה: קינוח
סוג מטבח: חלבי
כשר: כן
קרם בוואריה
 הקדמה
הבאווריה מורכבת ממספר תערובות שנעשות כל אחת בנפרד ולבסוף מתווספות זו לזו.
 החומרים הדרושים
1.5 כוס חלב
1 שקית ג'לטין

תערובת 2 :
4 חלמונים
0.5 כוס סוכר 1 כף קמח
2 כפות ברנדי
1 כף תמצית וניל

תערובת 3 :
1 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר

תערובת 4 :
4 חלבונים
0.5 כוס סוכר
 אופן ההכנה
1 יש לחמם בסיר את החלב יחד עם שקית הגלטין.

2 בקערה נפרדת יש לערבב טוב את כל החומרים של תערובת 2 ולהוסיף לתערובת החלב עד
לרתיחה( עד להסמכה).

3 יש להעביר את התערובת שהתקבלה לקערה גדולה ולקרר אותה לטמפ' החדר.

4 יש להקציף את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר ולהוסיף לתערובת שהתקררה.

5. את החלבונים יש להקציף עם הסוכר ולהוסיף לתערובת.


כעת כל שנשאר הוא לערבב בזהירות את התערובת לצקת לתבנית ולהכניס למקרר למשך 6 שעות.



 מוגש מאת
orit

בתאריך 29/10/04

25 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 43322מתחילת השבוע: 38
בחרו למועדפים שלהם: 105מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 7 התגובות
avatar
20/03/2006 19:09
avatar
MIRSO: לשידרוג ניתן לרפד את תחתית העוגה בביסקויטים.
30/10/2008 16:31


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר