פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
טורטיות בנוסח מקסיקו ("טאקוס")       מאת: יעקב


מספר מנות: 10
זמן הכנה: כ 20 דקות
זמן בישול/אפיה: 2- 1.5 דקות כל טורטיה
      קטגוריה: מאכלי עדות

סגנון: מקסיקני (81 מתכונים מקסיקניים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: חטיף
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
 הקדמה
אכלתי את החטיף אצל חברים ונדלקי עליו.
 החומרים הדרושים
1+1/3 כוסות קמח לבן
חצי כוס קמח תירס טחון דק
1 כפית אבקת אפיה
50 גרם מרגרינה או שמן תירס,
כפית שטוחה מלח
2/3 כוס מים
 אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היבשים בקערה לשפשף את המרגרינה או השמן עם הקמח
להסיף את המים עד קבלת תערובת אחידה וגמישה,
ליצור כ 10 כדורים (אם נדבק להרטיב את הידיים) ולתת לנוח על המשטח כ-10 דקות.
לאחר מכן לרדד כל כדור על משטח מקומח (לפזר מעט קמח תוך כדי רידוד שלא ידבק למערוך)
עד לגודל של פיתה בערך ולקלות את הטורטיה על גבי מחבת טפלון אחד, אחד בחום בינוני +
כשעולות בועות הופכים לצד שני .
(ניתן לחתוך את הטוטיה לפני הקליה למשולשים)

בתאבון.



מקור:חבר מדרום אמריקה
 מוגש מאת
יעקב

בתאריך 27/07/07

15 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 8884מתחילת השבוע: 11
בחרו למועדפים שלהם: 17מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 4 התגובות
avatar
suzannah: זה לא אמור להיות על טהרת קמח התירס בלבד?ללא תוספת של קמח רגיל???
01/10/2009 15:04
avatar
מישאל_פומפיאנסקי: יש טורטיות ממספר סוגים הרגילה עשויה מקמח לבן ויש גם טורטיה מקמח תירס שפחות נפוצה.
02/10/2009 08:19


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר