פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
עוגת התפוחים של יעקב       מאת: יעקב


זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול/אפיה: 50 דקות
      קטגוריה: עוגות


אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: קינוח
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
 הקדמה
מרשם לעוגה הזאת עובר במשפחתי מאחד לשני במשך שנים רבות
אני מעביר את המתכון להכנת עוגה טעימה זו לכלל האוהבים לאפות, ולהנות

יעקב.
 החומרים הדרושים
עוגת התפוחים של יעקב

מצרכים:
3. ביצים ,
1 כוס סוכר ,
1 כוס שמן ,
½ כוס מיץ תפוזים ,
2 כפיות תמצית וניל ,
2 כוסות קמח ,
2 כפיות אבקת אפיה ,
מעט קינמון ,
6-7 תפוחי עץ ירוקים (גרנד),
מעט מיץ לימון על התפוחים לאחר הקילוף שלא ישחירו.
 אופן ההכנה
אופן ההכנה:

לקלף את תפוחי העץ לנקות את הגרעינים ולחתוך אותם לקוביות, ולשפוך עליהם מעט מיץ לימון ולערבב. לבחוש היטב את המצרכים הרטובים עם סוכר, להוסיף את הקמח עם אבקת האפייה. לשפוך את העיסה לתבנית עד קבלת שכבת תחתית אחידה, לפזר עליה את התפוחים, לפזר על התפוחים מעט סוכר וקינמון ולשפוך את שארית העיסה ולכסות את התפוחים.
לא לנקות את הכלי, לשארית העיסה, שדבוקה לדפנות הכלי, מוסיפים עוד מעט קמח ומשפשפים עד שנוצרים פירורים, ולפזר את הפירורים על העוגה. לאפות בחום בינוני כשעה.



מקור:עובר במשפחה
 מוגש מאת
יעקב

בתאריך 15/09/07

15 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2290מתחילת השבוע: 6
בחרו למועדפים שלהם: 2מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר