פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
תפוחי אדמה פריכים       מאת: Anonymous


זמן הכנה: 7 דקות
זמן בישול/אפיה: 1-1.5 שעות
      קטגוריה: ירקות, תפוחי אדמה


אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: תוספת
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
 הקדמה
תפוחי אדמה פריכים שייחטפו במהירות הבזק...להכין המון...
 החומרים הדרושים
תפוחי אדמה בכמות הרצויה
שמן
מלח
פלפל שחור
 אופן ההכנה
קולפים את תפוחי-האדמה, חותכים לריבועים גדולים ומוסיפים אותם לסיר עם מים רותחים.
מבשלים כ-5 דקות. מכניסים לקערה ומוסיפים מלח, פלפל שחור ושמן (כמה שיותר יוצא יותר קראנצ'י) ומערבבים היטב היטב עד שכל הצדדים מכוסים בשמן.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ-10 דקות. מנמיכים ל-180 מעלות ואופים כשעה או עד שתפוחי האדמה זהובים. הוספת שמן באמצע האפיה מעל תפוחי האדמה מעלה את רמת הפריכות.
טעים בטירוף..



מקור:לונדון
 מוגש מאת
Anonymous

בתאריך 03/02/05

544 מתכונים נוספים



[ניהול ספר אישי]
סך הכל צפיות: 36460מתחילת השבוע: 45
בחרו למועדפים שלהם: 14מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
dylam: הכנתי את המתכון עם שינויים קלים. חתכתי לקוביות קטנות כדי לקצר את השהות בתנור ותיבלתי בתבלין מקסיקני פיקנטי. הפטנט של הבישול במים והאפיה בשמן אח"כ הוא פשוט הצלחה היסטרית (אני מניח שזה קשור לשחרור העמילן מתפוחי האדמה בזמן הבישול). פשוט נהדר!
04/02/2005 19:37


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר