פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
הטחינה של רגב       מאת: amitsur


זמן הכנה: כ-20 דקות
      קטגוריה: רטבים, מיוחדים, צעד אחר צעד

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: ללא בישול
רמת קושי: קל
סוג מנה: סלטים
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
 הקדמה
טחינה עם תיבול מקורי שרקח הנכד שלי רגב. לפי הגדרתו "נועז" הוא המתבל בכמות גדולה יותר.
 החומרים הדרושים
10 כפות טחינה גולמית (של "בארכה")
½ כוס מים קרים
מיץ מ-½ לימון

תבלינים:
1 שן שום (2 שני שום ל"נועז" - ראה בהקדמה)
1 כפית מלח מחוקה (כפית גדושה ל"נועז")
5 עלי בזיליקום
חופן עלי פטרוזיליה
½ כפית פפריקה מתוקה
1 כף עלי זעתר
 אופן ההכנה
מערבבים את הטחינה הגולמית עם המים עד לקבלת מרקם מעט סמיך.
טוחנים את כל התבלינים יחד עד לתפזורת אחידה. מערבבים עם הטחינה ומוסיפים את הלימון ומערבבים שוב.

בתיאבון



מקור:רגב לבני
 מוגש מאת
amitsur

בתאריך 28/09/08

718 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2368מתחילת השבוע: 0
בחרו למועדפים שלהם: 4מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר