פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
שניצלונים בבצק בירה       מאת: becbec


      קטגוריה: מאכלי עוף


אופן ההכנה: טיגון
 הקדמה
שניצלונים בבצק בירה
 החומרים הדרושים
בקבוק בירה לבנה בהירה
קמח
ביצה
500 גר חזה עוף חתוך לרצועות/ קוביות
תבלינים ורטבים: כף רוטב צילי מתוק , כף רוטב סויה, פפריקה , תבלין לעוף , מלח פלפל
 אופן ההכנה
מכינים את הבלילה : בקערה מערבבים את הביצה עם כף וחצי- 2 כפות קמח עד שאין גושים (השתמשו במטרפה).
מוסיפים את הרטבים והתבלינים.
מוסיפים בערך חצי בקבוק בירה מערבים היטב. מוסיפים עוד קמח/ בירה בהתאם לסמיכות הרצוייה- עם דליל מידי עוד קמח , עם סמיך מידי עוד בירה.
מכניסים את חזה העוף לבלילה ומשרים את הבשר ברוטב לפחות שעב במקרר.
מחממים שמן בסיר , מכניסים עם כף מחוררת מעט שניצלונים בכל פעם לשמן הרותח.
כאשר הציפוי נהייה זהוב , מוציאים ומניחים על נייר סופג.






 הערות
בתאבון
 מוגש מאת
becbec

בתאריך 04/11/08

53 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 8942מתחילת השבוע: 3
בחרו למועדפים שלהם: 1מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר