פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
עלי סיגר במילוי גרגירי חומוס וכמון       מאת: אלטעזאכן1979


      קטגוריה: צעד אחר צעד


 הקדמה
מתכון לבצק סיגרים
 החומרים הדרושים
20 עלי סיגר מופשרים
400 גרם חומוס מושרה ומבושל
5 כפות שמן קנולה
2 בצלים גדולים ומטוגנים
1 כף כמון
½ כפית פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור
 אופן ההכנה
1 . לטחון במעבד מזון את גרגירי החומוס עם מעט מתוך מי הבישול של החומוס.
2 . להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב לעיסה חלקה .
3 . למלא כל עלה סיגר במעט מלית ,
לגלגל אותם ולסגור עם מעט מים שידבקו .
4 . לטגן בשמן עמוק עד שזה נהיה זהוב ולהגיש .



 מוגש מאת
אלטעזאכן1979

בתאריך 25/04/09

33 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2312מתחילת השבוע: 8
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 7 התגובות
avatar
אלטעזאכן1979: בסופו של דבר גם אתה לא קובע למי זה טעים ומי לא , אלא מי שיבוא לקנות והוא יחליט אם המנה הזאת ניראית לו או לא , והוא יחליט אם הצלחת תחזור נקיה או מלוכלכת , ולא ניראה שכאן המקום להיתווכח למי זה טוב ומי לא , כי זה בסך הכל אוסף של מתכונים ולא מסעדה או בית קפה .
29/04/2009 22:06
avatar
השף הלוהט: אני מסכים עימך בכל דבריך בנושא ציבור הגולשים ישפוט ושפטתי ואף הצבעתי בעבר ראיתי דין ודברים של חבר אחר באתר בנושא קרדיטים ואתה ממשיך בדרכך אנא לפחות לכבודו של עזרא קדם שאני משאר שמכובד דיו בעינך
29/04/2009 23:20


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר