פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
צימיצורי ארגנטינאי       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


מספר מנות: צנצנת
זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול/אפיה: אין
      קטגוריה: מתאבנים, סלטים, מאכלי עוף, צמחוני, ירקות, רטבים, מוחמצים, מטבלים וממרחים, מיוחדים, מתכוני סבתא, מאכלי בריאות

סגנון: ארגנטינאי (76 מתכונים ארגנטינאיים)
רמת קושי: קל
סוג מנה: תוספת
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
צימיצורי ארגנטינאי
 הקדמה
רוטב הצימיצורי מוצאו בדרום אמריקה הארגנטיניים משתמשים למריחה על הבשרים
היורדים מגריל האסדו ניתן להשמש בו לכל מיני סוגים של ממרחים אני אוהב אפילו סתם על
לחם
 מתכון וידאו
 החומרים הדרושים
2 כפות עלי אורגנו יבשים
צרור שלם של פיטרוזיליה קצוץ דק מאוד (רצוי בסכין )
8 שיני שום מקולף
1 כפית מחוקה מלח
½ כפית פלפל שחור
½1 כפות פפריקה מתוקה
1 פלפל חריף אדום קצוץ דק
½ כפית צילי גרוס למי שרוצה טיפה חריפות ( לא חובה )
2 לימונים מקולפים ומפולטים חתוכים לקוביות קטנות
3 כפות חומץ בן יין או בלסמי
½ כוס שמן תירס
רבע כוס מיים
 אופן ההכנה
ההכנה:
מעבירים הכל למעבד מזון ומפעילים בפולסים עד לקבלת עיסה גסה



 הערות





וכעת בואו ניתן לתמונות לדבר :


  



מניחים את השום בקערה



ממלאים במי ברז ומשרים לכרבע שעה (זה גורם לשום להתקלף ברבע שנייה)



מסננים את המים



קולפים את הקליפה (הכי טוב לתת לילדים לקלוף)



מקצצים בסכין



נו פ`סדר... אפשר גם בפוד פרוססור...



משרים את הפטרוזיליה בקערה עם הרבה מים ומסננים אח"כ (אני גם מייבשת במייבש חסה)



קוצצים בסכין (חשוב, לקצוץ ביד, ודיברנו על זה כבר...)



קוצצים לקוביות את הפלפל האדום



קולפים את הבצל וקוצצים אותו גם לקוביות קטנות



שמים את כל הירקות בקערה



מערבבים


 
מוסיפים שמן



מוסיפים חומץ


 
מוסיפים מלח



גם סוכר



הרבה פלפל שחור גרוס טרי וגם קצת אורגנו ופפריקה אדומה מתוקה



לוקחים עלה דפנה אחד או שניים



ומפוררים אותו בין האצבעות



מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול



הנה מטוס....


זהו.
עכשיו חסר רק הבשר....


  


ואם אחרי זה תגידו שלא הבנתם, אז אתם בבעייה...


מקור:פלדמן רחל (תמונות אריאלה פיקסלר אלון) http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1467730
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 27/04/09

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 20238מתחילת השבוע: 119
בחרו למועדפים שלהם: 2מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
השף הלוהט: פצצות לגבות האמת עשיתי 20 ק"ג ביום שלישי בבוקר לברביקיו על הברכה ביום ד' נעלם כלא היה מזל שהשארתי לעצמי צנצנת והיום טעמתי על פרוסת חלה חבל על הזמן *** דע לך שזה ספג שמן בערך בכמות פי 2 משכתבת
02/05/2009 20:03
avatar
משתמש אנונימי: הרוטב האולטמטיבי לבשר על האש
19/04/2010 05:56


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר