פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
פלודה ( ברד פרסי ) בטעם תפוחים - " ברד תפוחים "       מאת: אלטעזאכן1979


מספר מנות: 5
      קטגוריה: גלידות ושרבטים

סגנון: פרסי (118 מתכונים פרסיים)
רמת קושי: קל
סוג מנה: חטיף
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
 הקדמה
מתכון דיאטתי של פלודה ללא איטריות .
" פלודה שירזי " הוא ברד פרסי עם איטריות ,
בארץ ניתן להשיג אותו בקיוסקים של דרום תל-אביב .
 החומרים הדרושים
1 ק"ג סוכר
1 ליטר מים
5 תפוח עץ ( גראנד סמית ירוק )
¼ כוס מי ורדים פרסיים ( גלוב ) או מי ורדים רגילים

 אופן ההכנה
1. ממיסים את הסוכר במים על האש,
ומצמצמים עד שמתקבלת כמות של כ-½ כוס סירופ סוכר,
ומניחים לזה להיתקרר .
2. מגרדים את התפוחים בפומפייה גסה ומוסיפים את סירופ הסוכר המקורר .
3. מוסיפים את מי הוורדים ומכניסים למקפיא למשך שעה וחצי .
4. מערבבים ומחזירים למקפיא וחוזר חלילה עד לקבלת מרקם של ברד .





 הערות

 

מקור:רחל נורליאן, מגזין " דרך האוכל "
 מוגש מאת
אלטעזאכן1979

בתאריך 10/05/09

33 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 4324מתחילת השבוע: 2
בחרו למועדפים שלהם: 1מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר