פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
עוגת ביסקוויטים ותות שדה של השף המקסים ינאי מהצפון.       מאת: kransh389


מספר מנות: 22
זמן הכנה: 45
זמן בישול/אפיה: 10 דקות
      קטגוריה: עוגיות וביסקויטים, גבינות, מאכלים לילדים, מאפים מתוקים, שבועות, מאכלים לשבת

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: ללא אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: קינוח
סוג מטבח: חלבי
כשר: כן

התאמת יין לאוכל: יין מוסקטו
 הקדמה
במסגרת פעילות חברתית לילדים התענגנו מהמתכון ובשל ההנאה המרובה החלטנו לשחרר את זה בעיקר שיש הזדמנות להפעיל את הילדים בחופש ולהתענג
העונג העיקרי הוא שעיקר המתכון נוצר אצל השף ינאי...ובעתיד נמשיך עם הפתעות נוספות.
 החומרים הדרושים
300 גרם ביסקוויט פתי בר - מומלץ חצי חום חצי לבן.
חצי כוס סוכר.
חצי כוס סירופ מייפל
10-12 תותי שדה יפים או רבעי אפרסקים או פלחי אננס.
חצי כוס מיץ תפוזים
50 גרם חמאה
קליפת לימון מגורר
1 שקיות פודינג שוקולד
2 קופסאות שמנת מתוקה
תמצית וניל
1 חפיסת שוקולד סוכריות קופצות
חלב לפודינג ולביסקוויטים.
 אופן ההכנה
חוצים את המשמש ושמים בקערה / או לרבעים את האפרסקים/נקטרינות
מכינים את הפודינג ומחזקים עם מיכל שמנת מתוקה ושמים להתקרר.
מכינים קצפת משני מיכלים עם סוכר וקורט מלח - ולמקרר.
במחבת שמים: חמאה , מייפל,סוכר,וניל,גרדת לימון,מיץ תפוזים - ומחכים לרתיחה
אז שמים את חצאי המשמש ל חמש דקות בילוי ב''ספא''.
מוציאים את המשמש להתקרר ואת הרוטב שנשאר לשים בצד.
שמים בכלי מעט חלב עם מעט וניל וטובלים את הביסקוויטים
ושמים בתבנית עם נייר אפיה 2 שכבות יפות ומסודרות
מעל לביסקוויטים שמים את הקרם פודינג
מעל לקרם לגרר שבבי שוקולד סוכריות קופצות
לשבור מעט פתי בר לשבבים קטנים ולפזר גם כן.
מעל השוקולד מניחים את המישמשים בצורה יפה כשהקמור כלפי מעלה .
מפזרים עם כף מעט מהסירופ שנשאר במחבת
ואז מניחים שוב שכבה של פתי בר ומעליה קרם,שוקולד
ומעל הכל שמים שכבה יפה ומכסה של קצפת. ומקשטים בתותים פרוסים יפה
מקררים לפחות 3 שעות. ונהנים מהחיים.
השף ינאי ממליץ: למי שרוצה קצת יותר להרגיש את שוקולד סוכריות קופצות
עליו לשבור לשבבים יותר גדולים עם סכין על קרש חיתוך - ולפזר
יהיה יותר ''מגניב'' לנגוס בשוקולד יחד עם הפודינג.



 הערות

 

זה ממש מתכון מופלא ומענג-אם אתם אוהבים מישהו - תכינו לו!
מקור:מקצועי
 מוגש מאת
kransh389

בתאריך 02/07/09

13 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 5212מתחילת השבוע: 6
בחרו למועדפים שלהם: 7מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 11 התגובות
avatar
משתמש אנונימי: איזה רעיון נפלא קיבלתי מהפייסבוק...סוף סוף משהו טעים מדהים ולא ייאמן! אני אפיץ את השמועה הטעימה לכל אהוביי! תודה לשי ולינאי השף!
23/02/2010 08:08
avatar
משתמש אנונימי: קראתי את ההמלצה בפייסבוק ואני מכינה ביום שישי את המתכון עם שני ילדי בני 7 ו 11 ואת כל המצרכים קנינו ונראה שיהיה לנו טעים מאד! זה מדהים ויפה שלא משאירים יופי ויצירתיות אלא מספרים עליה! חג פורים שמח!!!
24/02/2010 22:51


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר