פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
פשטידת תירס נפולאון       מאת: kransh389


מספר מנות: 18
זמן הכנה: 12 דקות
זמן בישול/אפיה: 30 דקות
      קטגוריה: גבינות, אומלטים ולביבות, פשטידות חלבי, מאכלים לילדים, מתכוני סבתא, מאכלים לשבת

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
סוג מטבח: חלבי
כשר: כן
 הקדמה
נשאר לכם פתאום הרבה תירס? בא לכם משהו קצר כי באים אורחים . רוצים משהו מפתיע לארוחת בוקר ביום שבת?
 החומרים הדרושים
2 וחצי כוסות גרעיני תירס
4 ביצים
1 גביע גבינת נפוליאון שום שמיר
30 גרם חמאה
כוס גבינה צהובה מגורדת
מעט שמיר טרי קצוץ
תבלינים: אורגנו,טימין,בזיליקום,מעט פלפל לבן,מלח
1 כפית גדושה של אבקת אפיה
5 כפות קמח
 אופן ההכנה
לערבב היטב ובתשומת לב את כל החומרים חוץ מהגבינה המגוררת
את החמאה אפשר לחתוך לקוביות קטנות ולפזר.
מכניסים הכל לתבנית ח''פ מאלומיניום - מלבנית
מעל מפזרים יפה את הגבינה המגוררת
אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שרואים צבע צהוב/חום יפה
מכבים את התנור, פותחים את דלת תא האפיה ונותנים לפשטידה
''להרגע'' בעודה בתנור.
מוציאים, מניחים ע''ג משטח עץ או מגש לא מפלסטיק
ודואגים שיהיה משהו לשתות וצלחת ירקות חתוכים וגבינת קוטג'
ותהנו בתיאבון.



מקור:מקצועי
 מוגש מאת
kransh389

בתאריך 24/10/09

13 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2613מתחילת השבוע: 5
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר