פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
לביבות כרובית ובטטה אפויות       מאת: ronitd


מספר מנות: כ-15 לביבות
      קטגוריה: צמחוני, ירקות, אומלטים ולביבות, מאכלים לילדים, חנוכה, מאכלי בריאות

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: אפיה
לביבות כרובית ובטטה אפויות
 החומרים הדרושים
1/2 ראש כרובית מחולק לפרחים
1 בטטה בינונית
1 סלסלת פטריות שמפניון קצוצות
1 בצל קצוץ דק
2 ביצים
6 כפות פירורי לחם
1 כף אבקת מרק פטריות
מלח
פלפל שחור גרוס
 אופן ההכנה
להרתיח בסיר מים ולחלוט את הכרובית מס' דקות. לסנן, לקצוץ דק ולהעביר לקערה גדולה.

לקלף את הבטטה, לחתוך לקוביות ולבשל במים עד להתרככות, לסנן למעוך לפירה ולהוסיף
לכרובית.

לטגן עם מעט שמן את הבצל עד להזהבה חלקית,להוסיף פטריות קצוצות, ולטגן יחד כ-5 דקות.
להוסיף לקערה. לקרר מס ' דקות ולהוסיף את שאר החומרים. לערבב .

להניח בתבנית גדולה , נייר אפיה ולשמן מעט (אני משמנת עם תרסיס שמן). בידיים מעט
רטובות ליצור לביבות לשטח מעט ולהניח בתבנית.

לאפות בחום 190 מעלות כ-15 דקות. להפוך בזהירות ולאפות עוד 10-15 דקות.



 הערות

מקור:אישי
 מוגש מאת
ronitd

בתאריך 12/12/09

267 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי

המטבח האיטלקי
לחמים ולחמניות
מאכלי עדות
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מנות עיקריות
מתכוני חגים
סלטים
ספר עוגות ועוגיות
ספר המרקים
ספר הפשטידות
קינוחים
תוספות

סך הכל צפיות: 7944מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 2מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר