פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
עוף בריחן       מאת: dylam


מספר מנות: 6
זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפיה: עד 55 דקות
      קטגוריה: מאכלי עוף

סגנון: ישראלי (1405 מתכונים ישראליים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
 החומרים הדרושים
1 ק"ג שוקי עוף וכרעיים נקיים
4 שיני שום קצוצות
1 כף ריחן טרי קצוץ
2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
½ כוס שמן זית
1 כוס יין לבן יבש
½ כוס מים או ציר עוף
 אופן ההכנה
מערבבים בקערית קטנה את השום הקצוץ, הפטרוזיליה, הריחן, המלח והפלפל לפי הטעם. חותכים בסכין חדה כחמישה חריצים עמוקים מכל צידי השוק ומכניסים מתערובת התבלינים לחריצים. מחממים את שמן הזית בסיר. כאשר השמן חם מאד מטגנים את הנתחים להשחמה קלה. מוסיפים לסיר את היין הלבן והציר או המים ומביאים לרתיחה. ממליחים ומפלפלים ומנמיכים את האש לבישול של 45 דקות עם מכסה.
מניחים את נתחי העוף בקערת הגשה, יוצקים מעל מעט מהרוטב ומגישים חם.



מקור:שף אטיאס פנחס
 מוגש מאת
dylam

בתאריך 11/01/10

1310 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 1833מתחילת השבוע: 0
בחרו למועדפים שלהם: 4מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר