פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
"דמלמה" קדרת גולש בוכארי       מאת: מישאל_פומפיאנסקי



מישאל_פומפיאנסקי
מספר מנות: 4-6
זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול/אפיה: 6 שעות או לילה
קטגוריה: בשר, ירקות, תבשילי קדרה, תפוחי אדמה, מאכלים לילדים, מיוחדים, פסח, מתכוני סבתא, ראש השנה, מאכלי עדות, מאכלים לשבת
סגנון: בוכארי (35 מתכונים בוכאריים)
אופן ההכנה: תבשיל קדירה
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
"דמלמה" קדרת גולש בוכארי
 הקדמה
תבשיל בוכרי" דמלמה" קדרת הכל בסיר אחד. לקוח מהתוכנית של משה שגב
 החומרים הדרושים
1 ק"ג בשר . אני השתמשתי בשפודרה/ אסאדו.
ניתן להשתמש בצוואר
5 גזרים
4 בצלים
1 פלפל אדום.
פלפל ירוק.
5 עגבניות אדומות בשלות.
12 תפוחי אדמה קטנים
2 חבילות פטריות טריות.
1 ראש שום שלם
כוסברה טריה.
1 פלפל חריף שלם.
מלח ופלפל גרוס עבה
1 כף מחוקה פפריקה מתוקה,
1/2 כפית זרעי כמון שלמים,
טימין.
1 כפית כמון
קמצוץ ציפורן טחונה
אופציונאלי = 1 כוס חומוס גרגירים שהושרה במים ללילה
 אופן ההכנה
לחתוך לפרוסות גסות. למעט הפטריות.
לתבל במלח גס. , פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה,זרעי כמון שלמים, טימין.
לא להתפתות להוסיף מים.
התחלתי את הבישול על להבת גז והעברתי לתנור מכוסה בנייר אלומיניום לכל הלילה
30 דקות לפני סיום מורידים את נייר האלומיניום
בחום של 100 מעלות.
ניתן להשתמש בסיר בישול איטי



 הערות



מקור:לאה לב http://community.walla.co.il/?w=/523/1036//17/
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 06/11/10

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 16060מתחילת השבוע: 56
בחרו למועדפים שלהם: 1מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 3 התגובות
avatar
משתמש אנונימי: מעוניינת להכין את המתכון לערב שבת,האם צריך לשים שמן ?לבשל את הבשר בניפרד קודם כדי להסיר את הלכלוך ?
15/12/2010 16:37
avatar
מישאל_פומפיאנסקי: כל שצריך זה כף שמן צמחי בכדי שלא ידבק כל השאר בתבנית בתנורלא ואין צורך לבשל או לטגן
15/12/2010 17:21


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר