פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
סלט סלק חדיש וטעים במיוחד       מאת: kransh389


מספר מנות: 15
זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפיה: 20 דקות
      קטגוריה: סלטים

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
סוג מנה: סלטים
סוג מטבח: פרווה
 הקדמה
אחרי שהרבה שנים אוכלים את אותו סלט סלק מסורתי הגיעה העת לשדרג ולהפתיע!
הסלט מתאבן וקצת "נושך"....
 החומרים הדרושים
3-4 סלקים בינוניים
1 בצל סגול בינוני

לרוטב:
2 כפיות חרדל
3 כפיות סוכר
1 כפית מלח
2 כפות חומץ
1 כף שמן תירס
 אופן ההכנה
1. מבשלים במים את הסלקים השטופים והמנוקים-עם הקליפה! כ 20 דקות לריכוך קל!
(לא יותר מידי).
2. בשייקר או צנצנת ריקה של ריבה+מכסה מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב
ומתקנים עם עוד סוכר/מלח.
3. 10 דקות לאחר סיום הבישול הסלקים-לקלף אותם ולחתוך לקוביות קטנות ,מלבניות -
ולשים בקערת ההכנה.
4. לחצות את הבצל לחצי וכל חלק לפרוסות דקות -ולקערה
5. להוסיף את הרוטב לערבב היטב,להכניס לכלי עם מכסה אוטם או ניילון נצמד-ולמקרר.
6. מומלץ לתת לסלט לשהות במקרר לפחות שעה.



מקור:אישי
 מוגש מאת
kransh389

בתאריך 24/06/11

13 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2362מתחילת השבוע: 4
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר