פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
קונכיות בצק עלים במילוי פטריות בצל ונקניקיות/כבד/קורקבנים       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


מספר מנות: 10 מנות
זמן הכנה: שעה
זמן בישול/אפיה: 40 דקות
      קטגוריה: מתאבנים, ממולאים, פיצות, פשטידות בשרי, מאכלים לילדים, מיוחדים, מאפים מלוחים, בצקים, מתכוני סבתא, ראש השנה, צעד אחר צעד, מאכלי עדות, מאכלים לשבת

סגנון: הונגרי (119 מתכונים הונגריים)
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
קונכיות בצק עלים במילוי פטריות בצל ונקניקיות/כבד/קורקבנים
 הקדמה
זוכרים את כונכיות בצק העלים הממולאות בכל טוב
 החומרים הדרושים
1 עלה בצק עלים (קנוי מוקפא) או תוצרת בית (מתכון למטה)
למילוי
1 קופסא פטריות טריות חצויות כולל הרגל
2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
500 ג"ר נקניקיות פרוסות/כבד הודו פרוס דק/קורקבנים חתוכים שבושלו קודם לכן
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כף אבקת מרק עוף
1/2 כף שמן תירס לטיגון

לבצק עלים ביתי http://www.cookshare.co.il/modules.php?
name=Recipes&op=viewrecipe&my=&orderid=&recipeid=2982&offset=7
 אופן ההכנה
1. מפשירים את עלה הבצק ופורסים אותו על משטח עבודה
2. בעזרת ספל רחב חורצים בבצק 10 עיגולים גדולים
3. בעזרת כוס קטנה יותר חורצים בתוך כל עיגול חריץ נוסף שכמעט יגיע לתחתיתו
4. מעבירים לתבנית אפיה מצופה בנייר אפיה ומורחים מעל בלילת ביצה
5. אופים בתנור ב 200 מעלות עד השחמה כ 20-30 דקות
6. מוציאים מהתנור ובעדינות מוציאים את מרכז המאפה כדי ליצור מעין כוס
למילוי
7. במחבת עם 1/2 כף שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות מוסיפים את הבשר הרצוי והתבלינים ומטגנים עד שזה מוכן והרוטב הסמיך מעט מאבקת המרק
8. כשזה מוכן ממלאים כל כוס בצק עלים במילוי ומעל שופכים מעט רוטב ומגישים חם



 הערות












קונכיות בצק עלים במילוי פטריות בצל ונקניקיות/כבד/קורקבנים
מקור:עצמי
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 20/11/11

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 20341מתחילת השבוע: 15
בחרו למועדפים שלהם: 1מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
נדיה: וואו ניסיתי היום בערב את המתכון ממולא בפיטריות בצל ונקניקיות פרוסות פשוט פצצה על אף שנראה מסובך זה קל מאוד וטעים נחטף תוך דקה מהשולחן
21/11/2011 00:07


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר