פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
מרק כתום ריחני       מאת: amitsur


מספר מנות: 6
זמן הכנה: ½ שעה
זמן בישול/אפיה: ½ שעה
      קטגוריה: מרקים

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
 הקדמה
מרק זה מיוחד וטעים שריחו ממלא את הבית וגורם גם לשבע להיות רעב.
מי שטעם אותו ירצה לאכול עוד מנה.
 החומרים הדרושים
450 גרם דלעת (מקולפת וחתוכה לקוביות 1X1 ס"מ)
150 גרם גזר (מקולף ופרוס לפרוסות דקות)
100 גרם גבעולי סלרי עלים (חתוך לקטעים של 1 ס"מ בערך)
150 גרם בצל חתוך לקוביות קטנות
3 קוביות שום כתוש קפוא (או 3 שיני שום כתושות)
1 כפית זנגביל מגורד
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית אבקת מרק בצל
¼ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית מלח
½ כפית קינמון טחון
2 עלי דפנה
4 כוסות מים

כלים:
סיר אלומיניום 3 ליטר (רצוי יצוק עם תחתית עבה)
מוט בוחש חשמלי (בלנדר ידני)
 אופן ההכנה
מטגנים את חתיכות הבצל בשמן זית בסיר 3 ליטר עם תחתית עבה.
כאשר הבצל משחים , מוסיפים את שאר המרכיבים ו-4 כוסות מים בוחשים ומכסים.
מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה לרתיחה איטית במשך כ-½ שעה.
בסוף הבישול מכבים את האש וממתינים כ-5 דקות ומוציאים את עלי הדפנה.
משתמשים במוט בוחש חשמלי ומרסקים את המרק למחית אחידה.

בתיאבון!



מקור:מקורי
 מוגש מאת
amitsur

בתאריך 13/05/14

718 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2762מתחילת השבוע: 29
בחרו למועדפים שלהם: 1מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר