פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
קציצות הודו עם ירקות       מאת: amitsur


מספר מנות: 10
זמן הכנה: כ-½ שעה
זמן בישול/אפיה: כ-½ שעה
      קטגוריה: מאכלי עוף, ירקות, קציצות, צעד אחר צעד

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: טיגון
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
קציצות הודו עם ירקות
 הקדמה
קציצות מבשר הודו תחתון (שוק מפורק) בתוספת ירקות.
הקציצות רכות וטעימות ואופן ההכנה קל.
 החומרים הדרושים
1 תפוח אדמה מבושל (כ-150 גרם) קלוף ומגורד דק.
1 גזר (כ-100 גרם) מקולף ומגורד דק.
1 קישוא (כ-150 גרם) קלוף ומגורד דק.
1 קטע כרשה (כ-150 גרם מן החלק הלבן) חתוך לפרוסות דקות
2 כפות שמן זית
2 ביצים
½ פיתה מושרית במים וסחוטה היטב.
1 ק"ג תחתון הודו טחון (שוק מפורק מכיל גידים רבים- מומלץ לנקותם לפני הטחינה).
מלח
פלפל
שמן קנולה לטיגון הקציצות.
 אופן ההכנה
תפוח אדמה, גזר וקישוא לגרד דק על פומפייה. לפרוס קטע הכרשה לפרוסות דקות ולהשחים מעט במחבת , עם 2 כפות שמן זית, תוך ערבוב. להסיר מן האש ולערבב את הירקות עם הכרשה המטוגנת ולהוסיף 2 ביצים טרופות. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם להוסיף את הבשר הטחון ולערבב היטב (הכי טוב בידיים נקיות ורטובות).
להכניס למקרר למשך ½ שעה.
לחמם שמן קנולה במחבת רחבה, ליצור קציצות בידיים רטובות ולטגן כ-3 דקות מכל צד על אש בינונית.
בתיאבון!



מקור:מקורי
 מוגש מאת
amitsur

בתאריך 23/08/14

718 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2998מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר