פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
מרינדה חמוצה מתוקה לצליית עוף או בשר       מאת: amitsur


זמן הכנה: 10 דקות
      קטגוריה: מאכלי עוף, בשר, מיוחדים

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: ללא בישול
רמת קושי: קל
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
 הקדמה
מרינדה מצוינת לעוף או בשר להשרייה לפני צלייה, מבוססת על חומץ אורז יפני.
הכמות מספיקה ל ½ ק"ג בשר או עוף.
אפשר להכפיל את הכמויות
 החומרים הדרושים
ל ½ ק"ג בשר או עוף
4 כפות חומץ אורז ("יסמין")
2 כפיות סוכר (או: 1 כף מים רותחים עם 3 טבליות סוכרזית)
קורט מלח דק
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות מים
1 כפית רוטב סויה (מומלץ "קיקומן")
 אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים בכלי נוח עד המסה מלאה.
להעביר לכלי רחב להשריית העוף או הבשר.
עוף או בשר (פרוסות בעובי כ-½1 ס"מ ) להשרות במשך 2-4 שעות או יותר, במקרר.
לפני צליה להוציא את העוף או הבשר מן המרינדה ולהניח על ניר סופג.

עדיף להשתמש במרינדה להשרייה פעם אחת בלבד.
החומרים לא יקרים ורצוי להכין כל פעם מרינדה טריה.



מקור:מקורי
 מוגש מאת
amitsur

בתאריך 06/12/14

718 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2158מתחילת השבוע: 0
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר