פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
כבד אווז ברוטב דבלים/תאנים       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


זמן הכנה: 5 שעות
זמן בישול/אפיה: 10 דק
      קטגוריה: מתאבנים, מאכלי עוף, בשר, מיוחדים, ראש השנה

סגנון: צרפתי (236 מתכונים צרפתיים)
אופן ההכנה: טיגון
רמת קושי: קל
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
כבד אווז ברוטב דבלים/תאנים
 הקדמה
כבד אווז מטוגן ברוטב תאנים/דבלים
 החומרים הדרושים
500 ג"ר כבד אווז
10 תאנים טריות או דבלים (תאנה מיובשת)
2 בצלים גדולים קצוצים דק
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן
1/2 כוס קוניאק/ברנדי
 אופן ההכנה
1. מנקים את הכבד מגידים ע"י פתיחתו באמצע בעודו חצי קפוא
2. פורסים את כבד לפרוסות ברוחב 1 ס"מ
3. מניחים את הכבד בקערה עם חצי הכוס קוניאק והתאנים (טריים חתוכים ל 1/8 )
דבלים קצוצות דק ל 5- 6 שעות (ניתן להוסיף מעט וניל) במקרר
4. במחבת כבדה או סיר מניחים 50 ג"ר מרגרינה / או 100 ג"ר חמאה ומטגנים את
הבצל עד להזהבה קלה מוסיפים את התאנים או הדבלים מטגנים תוך עירבוב
2 דקות לערך ומוסיפים 1/4 כוס מהמישרה (ברנדי) ומבשלים עד צמצום נוזלים
על אש קטנה (מעין ריבת בצל ותאנים)
5. במחבת טפלון עם חצי כפית מרגרינה או חמאה מומסת מניחים את הכבד מטגנים
על אש בינונית עד להשחמה קלה משני צידיו מורידים את הכבד לצלחת בצד
(כבד אווז הוא שוני וכמעט אין צורך לבשלו כלומר יש לתת לו צבע וחימום
בלבד)

הרכבת המנה על מבחת הטפלון עליה צלינו את כבד האווז נשפוך כמות נדיבה של ריבת בצל ותאנים עם כף או 2 מהמישרה ברגע שהכל מבעבע מניחים את כבד האווז
לחמום לכחצי דקה מכל צד מוסיפים עוד כף ברנדי משלהבים (מדליקים) את הרוטב
ומגישים על צלחת מעוטרת בעלי מנגולד או חסה מעט ריבה כבד אווז מעוטר ברוטב



מקור:מסעדת לה מיראז
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 07/10/05

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 7019מתחילת השבוע: 10
בחרו למועדפים שלהם: 2מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר