פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
טארט אגסים וקרם שקדים       מאת: גן-עדן


      קטגוריה: עוגות, מאפים מתוקים


אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: בינוני
 החומרים הדרושים
בצק פריך שקדים:
¼ 1 כוסות קמח
50 גר´ שקדים מולבנים טחונים דק
50 גר´ אבקת סוכר
120 גר´ חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 חלמון
1 כף מים קרים
קרם שקדים:
100 גר´ חמאה בטמפ´ החדר
½ כוס סוכר
100 גר´ שקדים מולבנים טחונים דק
2 ביצים
½ 1 כפות רום כהה
½ 1 כפות קורנפלור
אגסים:
5 אגסים
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
 אופן ההכנה
לבצק:
מערבבים את הקמח, השקדים, הסוכר והחמאה במעבד מזון עם להב פלדה,עד לקבלת פירורים. מוסיפים את החלמון ואת המים ומערבבים מעט, רק עד שהחומרים מתחילים להתחבר.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך שעה.
לקרם שקדים:
מקציפים את החמאה עם הסוכר והשקדים לתערובת קצפתית ובהירה.ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים אחת-אחת.מוסיפים את הרום ואת הקורנפלור ומערבבים.
לאגסים:
מבשלים את הסוכר ואת המים עד לקבלת סירופ סוכר בהיר.קולפים וחוצים את האגסים. מבשלים את האגסים בסירופ הסוכר עד להתרככותם.הרכבת הטארט:מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ.ממלאים את התבנית בקרם שקדים עד מחצית גובהה.מסדרים מעל את האגסים ואופים בתנור שחומם ל160- מעלותלמשך כ35- דקות.



מקור:רביבה וסיליה
 מוגש מאת
גן-עדן

בתאריך 23/01/06

156 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 6114מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 4מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
camamber: מ-ד-ה-י-מ-ה!!!
הבאתי לאירוע יום הולדת ולא נשאר פירור.
המלצה קטנה- לבזוק קינמון מעל הכל..
השתמשתי בתמצית רום במקום ברום אמיתי.. יותר "ממתקי"..
אם רק היה אפשר לתת יותר מ-5 כוכבים!!
27/07/2008 09:41


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר