פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
מרק תירס תאילנדי       מאת: dylam


מספר מנות: 12
זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול/אפיה: 25 דקות
      קטגוריה: מרקים

סגנון: תאילנדי (123 מתכונים תאילנדיים)
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
מרק תירס תאילנדי
 החומרים הדרושים
גרעיני תירס מ-3 קלחי תירס מבושל
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקיקות
¼ כוס רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן צמחי
2 ביצים טרופות
2 כפות אבקת מרק עוף
3 שיני שום קצוצות דק
1 כף זנגביל קצוץ דק
½ כוס בצל ירוק קצוץ דק מאד (חלק ירוק בלבד)
1 פלפל צ'ילי טרי פרוס דק מאד
מים
מלח ופלפל
 אופן ההכנה
מחממים את שני סוגי השמן בסיר גדול. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי ומטגנים קלות כדקה. מוסיפים את התירס, המים, הסויה ואבקת המרק ומערבבים. מביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה טובלים את רצועות העוף בביצים הטרופות ומכניסים לסיר רצועה אחר רצועה. מרתיחים שוב, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כרבע שעה.
מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם בקעריות אישיות עם בצל ירוק מפוזר מעל.



 הערות
מרק זה הינו מרק בריא יחסית ואינו כולל כמעט שומנים.
 מוגש מאת
dylam

בתאריך 22/03/04

1310 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 30988מתחילת השבוע: 22
בחרו למועדפים שלהם: 12מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 3 התגובות
avatar
dylam: לבריאות!
22/12/2004 21:58
avatar
ריזיביזי: אני טוחן את הגרעינים ומוסיף כפית צ'ילי מתוק
03/12/2006 23:42


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר