פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
עוגת תפוזים של סבתא - קרין גורן       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפיה: 45 דקות
      קטגוריה: עוגות, מיוחדים, ט"ו בשבט, מאפים מתוקים, מתכוני סבתא, ראש השנה

סגנון: ישראלי (1405 מתכונים ישראליים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
עוגת תפוזים של סבתא - קרין גורן
 הקדמה
עוגת תפוזים של סבתא מתכון של קרין גורן
 החומרים הדרושים
6 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
קליפה מגוררת מתפוז אחד
1/2 2 כוסות קמח תופח
 אופן ההכנה
1.טורפים חלמונים, 3/4 כוס סוכר, סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים וקליפת תפוז בקערה גדולה.
2.מנפים את הקמח מעל ומערבבים לעיסה אחידה ללא גושים
3.מקציפים חלבונים לקצף רך עם הסוכר שנותר ומקפלים בהדרגה לבלילה השניה
4.מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה,ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 40- 45 דקות עד שנוצר קרום זהוב ורך מלמעלה או עג שהקיסם
יוצא יבש



מקור:קרין גורן http://www.ayaskitchen.com/forum/viewmsg.asp?msg=55520
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 02/03/06

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 81474מתחילת השבוע: 16
בחרו למועדפים שלהם: 24מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
שושן צחור: אני עושה את אותה עוגה עם 4 ביצים וכוס סוכר. יוצא אותו דבר,עוגה גבוהה וטעימה.זו אחת העוגות הראשונות שאפיתי. טעים ואיכותי. מומלץ.
04/03/2006 13:57
avatar
MIRSO: תוספת 2 ביצים משמעותן עוגה גבוהה ותפוחה יותר ועוד 1/2 כוס סוכר בהתאמה.
09/12/2009 20:59


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר