פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
דג סול בטיגון עדין       מאת: amitsur


מספר מנות: 4
זמן הכנה: כ-1/2 שעה הפשרה
זמן בישול/אפיה: 20 דקות
      קטגוריה: דגים

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: טיגון
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
דג סול בטיגון עדין
 הקדמה
דג סול הוא דג עדין וטעים אם מכינים אותו בעדינות ובתיבול נכון
 החומרים הדרושים
4 יחידות דג סול קפוא
2 ביצים
עמילן תירס (קורנפלור)
1 כפית אבקת מרק עוף אמיתי -קנור
שמן קנולה לטיגון
 אופן ההכנה
להפשיר את הדגים במי ברז ולהחליף מים מספר פעמים עד המסת כל הציפוי של הקרח מהדגים.
להוציא מן המים וליבש את הדגים בין שתי שכבות של מגבות ניר למטבח.
להכין שני כלים -באחד אבקת עמילן תירס ובשני ביצים טרופות עם 1 כפית אבקת מרק עוף (קנור).
להכניס את הדגים שהתייבשו לתוך הקונפלור ולדאוג שיכוסו היטב באבקה.
לחמם שמן במחבת טפלון שיכולה להכיל 2 יחידות דג, כאשר השמן חם (לא רותח!) לטבול 2 דגים מקומחים בקורנפלור בבלילת הביצים ולהעביר לטיגון.
להנמיך את האש ולטגן היטב משני הצדדים (להפוך בעדינות מפעם לפעם כדי לקבל טיגון אחיד).
להוציא בגמר הטיגון (גוון זהוב עדין) על צלחת ולספוג עודפי שמן הטיגון ע"י שתי שכבות מגבות ניר.
לחזור על התהליך עם שני הדגים הנוספים.
להגיש חם וטרי.
ניתן לשמור במקרר ליום נוסף ולחמם במיקרוגל.




מקור:עצמי
 מוגש מאת
amitsur

בתאריך 05/06/06

718 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 24310מתחילת השבוע: 0
בחרו למועדפים שלהם: 22מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר