פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
זנגולה ממתק בצק ספירלה מהמטבח העיראקי       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


מספר מנות: הרבה
זמן הכנה: כשעה ומחצה
זמן בישול/אפיה: 10 דקות
      קטגוריה: עוגיות וביסקויטים, אומלטים ולביבות, מתוקים מטוגנים, מאכלים לילדים, חנוכה, מיוחדים, בצקים, מתכוני סבתא, ראש השנה, פורים, מאכלי עדות

סגנון: מרוקאי (308 מתכונים מרוקאיים)
אופן ההכנה: טיגון
רמת קושי: קל
סוג מנה: חטיף
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
זנגולה ממתק בצק ספירלה מהמטבח העיראקי
 הקדמה
זנגולה ספירלות בצק ברוטב סוכר
 החומרים הדרושים
חצי ק"ג קמח לבן
1/4 כוס סוכר
25 ג' שמרים טריים או 3 כפיות גדושות שמרים יבשים
חצי ליטר מים
שמן לטיגון

לסירופ:
חצי ק"ג סוכר
1 ליטר מים
מיץ מ-1/2 לימון
1 כפית תמצית מיי הדרים או ורדים

 אופן ההכנה
1.מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת דלילה ומתפיחים עד להכפלת הנפח
לשים שוב את הבצק ומתפיחים שוב עד להכפלת נפח
2.מכינם את הסירופ מבשלים את כל חומרי הסירופ ומערבבים ומשאירים על להבה נמוכה מאוד
3.מחממים את השמן במחבת (לא טיגון עמוק)
4.שוברים התפחה ומכניסים את הבצק לשק זילוף עם פיה רחבה
5.מזלפים ישירות למחבת בצורת ספירלה לגודל הרצוי ומכניסים לשמן החם ומטגנים עד
להשחמה(לא שרוף)
6.מוציאים מהשמן ומעבירים לסירופ שהתקרר לחם החדר לטבילה טובה מוציאים ומצננים



מקור:נעימה
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 12/07/06

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 23103מתחילת השבוע: 14
בחרו למועדפים שלהם: 11מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
NOA11: מתכון טוב מאוד
רק שלא ממש ממולץ להשתמש בשק זילוף עם פיה רחבה
אני השתמשתי בבקבוק רטבים עם פיה צרה חתכתי אותה קצת בקצה עם סכין ואיתה עשיתי צורות ספירלה.ולרוטב עדיף לעשות אותו סמיך מעט מים על כוס סוכר למשל אני שמה פחות מרבע כוס
12/04/2007 23:13


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר