פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
דג אמנון בתנור       מאת: יעקב


מספר מנות: 2
זמן הכנה: 30 דקות
זמן בישול/אפיה: 30-40 דקות
      קטגוריה: דגים

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן

התאמת יין לאוכל: גרנאז'
 הקדמה
דג אפוי קל להכנה וטעים
לאחר מספר נסיונותהגעתי למרכיב הזה של המשרה לדג לדעתי הוא מצוין.
 החומרים הדרושים
2 דג אמנון בגודל בינוני +

" מרינדה"'
1-2 שן שום כתושה
מיץ מלימון אחד
עגבניה מגורדת בפומפיה
חופן עלי רוזמרין קצוצים גס
1/2 כוס שמן זית
מלח, ופלפל שחור לפי הטעם.
לערבב את כול החומרים יחד.
 אופן ההכנה
לחרוץ את הדגים משני הצדדים , להשרות את הדגים במשרה כ-שעה לאחר מכן להניח כל דג
על דף נייר פרגמנט להוסיף את יתרת המרינדה לתוך חריצי הדג להניח כל דג בנייר כסף
ולסגור היטב (נייר הפרגמנט נועד כדי שהדג לא ידבק לנייר הכסף)
לאפות בתנור בחום בינוני עד גבוה כ-35 דקות . בתאבון.



מקור:עצמי
 מוגש מאת
יעקב

בתאריך 01/09/06

15 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 16218מתחילת השבוע: 8
בחרו למועדפים שלהם: 6מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר