פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
לימונים כבושים       מאת: יעקב


זמן הכנה: 1/2 שעה
      קטגוריה: מוחמצים

סגנון: מרוקאי (308 מתכונים מרוקאיים)
אופן ההכנה: ללא בישול
רמת קושי: קל
סוג מנה: סלטים
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
 הקדמה
לימון כבוש מתאים כתוספת לסלטים , לבישול דגים.
 החומרים הדרושים
7-8 לימונים בגודל בינוני -קטן.צהובים עם קליפה עבה.
4 לימונים נוספים לסחיטה
מלח
מעט שמן כרבע כוס
 אופן ההכנה
לחתוך כל לימון לאורך עד למחציתו להפוך אותו ולחתוך שוב עד האמצע בהצלבה,
למלא את חלל שנוצר בכפית גדושה של מלח משני הצדדים,
להכניס את הלימונים בדחיסה לתוך צינצנת עד אפס מקום,
לסחוט את שאר הלימונים ולשפוך את המיץ לצינצנת, כעבור מספר ימים גם הלימונים
שבצינצנת מפרישים נוזלים כך שמפלס הנוזלים עולה ואז לכסות את הכל בשמן
על מנת ליצור בידוד מהאויר,
הלימונים מוכנים לשימוש כעבור חודש לפחות ונשמרים בצינצנת למעלה מחצי שנה.



מקור:צפון אפריקה
 מוגש מאת
יעקב

בתאריך 01/10/06

15 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2693מתחילת השבוע: 4
בחרו למועדפים שלהם: 6מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר