פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
כיסנים (קרפלעך) ממולאים בבשר       מאת: יעקב


זמן הכנה: כשעה
זמן בישול/אפיה: 20-25 דקות
      קטגוריה: בצקים

סגנון: פולני (101 מתכונים פולניים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
 הקדמה
מאכל שתמיד מתגעגעים לאכול אותו
נהוג לאכול את זה גם בארוחה מפסקת
 החומרים הדרושים
מצרכים לבצק מצרכים למלית

כוס קמח 2 כפיות שומן עוף
1 ביצה 2 כפות בצל קצוץ דק
2 כפיות מים 100 גר' בשר בקר מבושל וטחון
קורט מלח 1 ביצה טרופה
מלח ופלפל לפי הטעם.
 אופן ההכנה
ללוש את החומרים לבצק , לבצק אחיד .
מרדדים לעלה בגודל 30על 30 ובעובי של כ-1/2 ס"מ חותכים בסכין ל-16 ריבועים
שמים כמות מתאימה של מלית באמצע כל ריבוע מקפלים למשולש ומהדקים ניתן להרטיב את קצות הריבוע במברשח לחה כדי שידבק טוב יותר, את קצבות המשולש בחלק המקופל מצמידים זה לזה.
מרתיחים ליטר מים עם כפית מלח ומבשלים את הכיסנים כ-20 דקות
מקובל להגיש אותם בתוך קערת מרק עוף צח.

הכנת המלית: לטגן את הבצל עד שמזהיב ולערבב עים שאר החומרים.



מקור:מאכל מסורתי של יהדות אירופה
 מוגש מאת
יעקב

בתאריך 02/10/06

15 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2757מתחילת השבוע: 2
בחרו למועדפים שלהם: 2מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר