פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
פרוסות דג סול ברוטב עגבניות פיקנטי       מאת: amitsur


מספר מנות: כ- 6 מנות
זמן הכנה: כ-15 דק'
זמן בישול/אפיה: 10 דק'
      קטגוריה: דגים, צעד אחר צעד

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
 הקדמה
שלוב של דג עדין ורוטב פיקנטי עם בשול קצר יחסית -נותן תוצאות מיוחדות וטעימות.
 החומרים הדרושים
6 פרוסות דג סול קפוא מופשר במים.
3 עגבניות בינוניות יפות
2 תיבוליות "שום ופטרוזיליה" של "קנור"
100 גרם רסק עגבניות (1 קופסה קטנה)
6-8 עלי ריחן (בזיליקום) טריים
2 כפיות סוכר
מעט מלח דק (לא הכרחי)
מעט תערובת תבלינים לדג (לפזור על הפרוסות של דג הסול)
מעט פלפל שחור טחון טרי
1 כוס מים
 אופן ההכנה
להפשיר את פרוסות דג הסול הקפוא במים (להחליף מים עד הפשרה מלאה)
להוציא מן המים וליבש בין מגבות ניר מטבח.
לפזר אבקת תיבול לדג משני הצדדים של כל חתיכת דג.
בעזרת סכין חדה,לחתוך 2 חתכים בקליפת העגבניות ,בראש כל עגבניה,בצורת צלב ולחלוט במים רותחים במשך 2 -3 דקות . להוציא מהמים ולקלוף את הקליפות מן העגבניות. לחתוך כל עגבניה ל 4 חלקים להוריד את החלק הירוק (ראש העגבניה) ולעבד, במעבד מזון עם סכין פלדה למחית אחידה. להעביר לסיר את רסק העגבניות הטריות והרסק מן הקופסה, להוסיף כוס מים
עלי בזיליקום (קרועים ביד) + סוכר + מעט פלפל טחון. לערבב ולבשל עד רתיחה . לבדוק תיבול ולהוסיף מלח אם רוצים. לחתוך את דג הסול המתובל לרצועות ברוחב כ- 3 ס"מ, להנמיך את האש ולהוסיף אותן בעדינות לרוטב בסיר בזמן הרתיחה ולבשל עוד כ-10 דק'.
בגמר הבישול - להוציא בעדינות את רצועות הדג (לשמור כמה שאפשר על שלמותן) לסדר בצלחת הגשה ולצקת מעט מן הרוטב עליהן.
להגיש חם.



מקור:עצמי
 מוגש מאת
amitsur

בתאריך 29/11/06

718 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 5847מתחילת השבוע: 0
בחרו למועדפים שלהם: 4מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר